Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Πανσέληνος στον Αιγόκερω. Μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω

 

 

Κριός

Προσπαθήστε να αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη σήμερα με την σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω! Θα είναι ασφαλέστερο τόσο για την υγεία, όσο και για την ασφάλεια σας! Απολαύστε το καλοκαιρινό σας βραδάκι, κατά προτίμηση στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Κατά τα άλλα, απολαύστε την μέρα σας με τους δικούς σας ρυθμούς, χωρίς να καταπιέζεστε. Εάν ασχοληθείτε με αριθμούς, λογιστικές καταστάσεις, κλπ, φροντίστε να τα ρίξε μια καλή ματιά για ενδεχόμενα λάθη…

 

Ταύρος

Μετά το πέρας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, χαλαρώστε και χαρείτε τον ελεύθερο σας χρόνο. Ίσως να δεχτείτε κάποιο τηλεφώνημα με ευχάριστα νέα, που να αφορά ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Όσοι δεν έχετε κατοικίδια, ίσως να αισθανθείτε σήμερα μια ανεξήγητη έλξη προς τα ζώα ή και αρχίσετε να σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο. Το βραδάκι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό! Επωφεληθείτε, είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε σχέση…

 

Δίδυμος

Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας σήμερα! Εάν κάτι σας λέει μέσα σας, ότι θα πρέπει να μείνετε στην ασφάλεια του σπιτιού σας, ίσως θα πρέπει να την ακούσετε, εάν βέβαια έχετε την πολυτέλεια να την ακολουθήσετε. Εάν πάλι σας λέει να βγείτε και να κοινωνικοποιηθείτε, εμπιστευθείτε την χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ένστικτο και η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει εκεί που θα πρέπει να βρεθείτε σήμερα, για κάποιους προφανείς αλλά προς το παρόν αδιευκρίνιστους λόγους.

 

Καρκίνος

Με θετική σκέψη, αξιοποιήστε την μέρα σας στο έπακρο, διεκπεραιώνοντας με αποτελεσματικότητα τις υποχρεώσεις σας στη δουλειά και αναζητώντας στηρίγματα και νέους συμμάχους, προκειμένου να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα έχετε την αίσθηση ότι η  γοητεία σας είναι τονισμένη σήμερα, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κατακτήστε τους στόχους σας, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σας, είτε για τα συναισθηματικά σας.

 

Λέων

Ίσως να χρειαστεί να αναβάλετε την βραδινή σας έξοδο σήμερα, γιατί θα προκύψει κάτι επείγον, είτε από άποψη δουλειάς, είτε με κάτι που θα ενσκήψει στο σπίτι ή σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Πέρα από το γεγονός αυτό, η μέρα με την πανσέληνο και την έκλειψη στον Αιγόκερω,δεν προσφέρεται για αλλαγές στιλιστικής φύσης, ειδικά εάν είναι αυθόρμητες και δεν τις έχετε σκεφτεί και προγραμματίσει. Και εάν αναζητάτε το άλλο σας μισό, φροντίστε να μην είστε εγωκεντρικοί σε μια ενδεχόμενοι συνάντηση και συζήτηση με το αντικείμενο του πόθου σας. Όσο αφορά τους δεσμευμένους του ζωδίου σας, αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας για να μην έχετε την γκίνια του.

 

Παρθένος

Προσέξτε τα λεγόμενα σας σήμερα, καθώς θα υπάρξει ο κίνδυνος να εκθέσετε ένα πολύ προσωπικό ζήτημα ενός ατόμου, που σας το έχει εμπιστευτεί. Δεν πρέπει να αφήσετε ούτε καν υπόνοιες που να οδηγούν στην αποκάλυψη μυστικών… Αναφορικά με τα οικονομικά σας, χρειάζεται και στον τομέα αυτό ισχυρός αυτοέλεγχος! Τα μαγαζιά θα σας καλούν, καλό είναι όμως να βάλετε ωτοασπίδες, για τα σώσετε το βιβλιάριο καταθέσεων σας. Το βραδάκι θα φέρει εκπλήξεις στην ζωή σας, ίσως με την επανεμφάνιση ενός παλιού σας συντρόφου ή με ένα τολμηρό και επίμονο φλερτ ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει.

 

Ζυγός

Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται σήμερα, και όχι μόνο αυτή! Η μέρα προσφέρεται για καινούργιες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες, και κάπου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξει  κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας την ερωτική έλξη! Όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς που θα σας περιβάλουν. Αλλά και στα οικονομικά σας μπορούν να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις με την αύξηση του εισοδήματος σας. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή των διακοπών σας θα σας αναπτερώσει ψυχικά!

 

Σκορπιός

Είναι αυξημένη η πιθανότητα να έχετε σήμερα μια δυσάρεστη έκπληξη, φίλοι Σκορπιοί. Εάν οι δυσάρεστες αυτές εξελίξεις αφορούν την εργασία ή την επιχείρηση σας, με προσεκτικούς χειρισμούς θα καταφέρετε να περισώσετε όσα μπορείτε. Εάν αφορά την προσωπική σας ζωή, χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει να προσπαθήσετε, αφού ξεπεράσετε το σοκ, να ανακτήσει τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα τις δυνάμεις του, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.  

 

Τοξότης

Μείνετε πιστοί στα σχέδια που έχετε κάνει για την μέρα σας, ειδικά σε εργασιακό επίπεδο. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλουν. Παρόλα αυτά, στην δουλειά σας δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα, καθώς όλα θα κυλίσουν ήρεμα και ομαλά. Όσο βραδιάζει θα αισθάνεστε την ρομαντική διάθεση να κερδίζει έδαφος μέσα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να βγείτε ένα ραντεβουδάκι με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι που αναζητούν σύντροφο, καλό θα ήταν να στρέψουν την προσοχή τους εκτός εργασιακού περιβάλλοντος.

 

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να γίνετε ενοχλητικοί, εάν δεν προσέξετε τα λεγόμενα σας, στην επαφή σας με ένα εμφανώς αυταρχικό πρόσωπο! Εάν ψάχνετε για συμβουλή σε επαγγελματικά ζητήματα, μην εμπιστεύεστε άτομα εκτός επαγγελματικού χώρου, γιατί παρά τις καλές τους προσθέσεις, οι συμβουλές τους δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα. Αποφύγετε επίσης κατά τη διάρκεια της μέρας τα τυχερά παιχνίδια, τις ακριβές αγορές ή την απότομη συμπεριφορά προς το ταίρι σας. Ένα άτομο του στενότερου περιβάλλοντος σας μπορεί  να προκαλέσει χωρίς να το καταλάβει, μια συναισθηματική αναστάτωση και αγωνία.

 

Υδροχόος

Εύνοια σας περιμένει σε επαγγελματικά ζητήματα σήμερα! Ίσως να μπορέσετε να αποφύγετε τελικά ένα ανεπιθύμητο επαγγελματικό ταξίδι, να ανατεθεί μια μισητή δουλειά, μια περίπλοκη αναφορά ή ένα ενοχλητικό καθήκον σε κάποιον άλλο συνάδελφο!  Και αργότερα, όταν φτάσει το πολυαναμενόμενο Σαββατοκύριακο, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στην ψυχική και σωματική ανασυγκρότηση σας. Εάν είστε κουρασμένοι, αποφύγετε τα πολύβουα πλήθη και τις έξαλλες διασκεδάσεις.

 

Ιχθείς

Σήμερα θα πρέπει να είστε έτοιμοι να βιώσετε μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο του βρίσκεται κοντά σας. Ίσως δε το γεγονός αυτό να συμβεί κάτω από δραματικές συνθήκες, κάτι που θα σας απασχολήσει για αρκετό καιρό… Ότι και να συμβεί όμως, μη χάνετε την πίστη σας στο καλό! Θα αποζημιωθείτε για όσα αρνητικά θα βιώσετε με μια έκπληξη που θα αλλάξει τελείως τη διάθεση σας. Αυτή μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή η προσέλκυση της προσοχής ενός ατόμου που είναι καινούργιο στην ζωή σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being