Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση.

 

 

Κριός

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, καθώς δεν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή των γύρω σας για τους λανθασμένους λόγους. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες φροντίστε να δικτυωθείτε με άτομα που μπορούν να προωθήσουν την δουλειά σας ή να σας βοηθήσουν στο σχεδιασμό του επαγγελματικού σας μέλλοντος. Ίσως και να υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες, για το πώς θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

 

Ταύρος

Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις διενέξεις και τις αντιπαραθέσεις, όσο τουλάχιστον μπορείτε! Εστιάστε τη προσοχή σας αντ αυτού στην δουλειά σας και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Κρατήσετε σημειώσεις για ιδέες που θα σας έρθουν στο μυαλό, ώστε να τις επεξεργαστείτε σε εύθετο χρόνο και να τις μετουσιώσετε σε πράξη την κατάλληλη χρονική στιγμή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορεί να κάνουν σήμερα μια γνωριμία που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ίσως και καλές προοπτικές για την αισθηματική σας ζωή.

 

Δίδυμος

Κάποια άλυτα προβλήματα θα αισθανθείτε σήμερα να σας βαραίνουν, ενώ η ηττοπάθεια που θα σας κυριέψει μπορεί να μπλοκάρει τον δρόμο σας προς μια σημαντική επιτυχία. Φροντίστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο την φυσική σας κατάσταση, όσο και την ψυχική-πνευματική σας. Ίσως να συναντήσετε τυχαία κάποιο άτομο σήμερα που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Το βράδυ ενδείκνυται να το περάσετε με το ταίρι σας ή με ανθρώπους που σας αγαπούν.

 

Καρκίνος

Θα πρέπει να αποφύγετε σήμερα με κάθε τρόπο την φυσική ή ψυχική εξουθένωση σας! Προστατέψτε τον οργανισμό σας από εξαντλητικές δραστηριότητες, ειδικά εάν βρίσκεστε στο ύπαιθρο. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, οι ελεύθεροι έχουν πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσουν κάποιο άτομο, που θα τους τραβήξει την προσοχή, ενώ οι δεσμευμένοι μπορούν να περάσουν μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό τους, μακριά από την καθημερινότητα και τα προβλήματα.

 

Λέων

Σας περιμένουν σήμερα ευχάριστες ειδήσεις, ίσως και εκπλήξεις από τον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί να αφορούν μια προαγωγή, ένα χρηματικό μπόνους ή μια ανταμοιβή γενικά προς αναγνώριση των προσπαθειών και των επιτευγμάτων σας. Αναφορικά με την προσωπική σας ζωή, εάν αναζητάτε το άλλο σας μισό, φροντίστε να ισορροπήσετε πρώτα μέσα σας, να ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε, πριν να κινήσετε τα νήματα για κάτι καινούργιο.

 

Παρθένος

Μην φοβόσαστε τις δραστικές αλλαγές στην ζωή σας, όσο αυτές είναι προσεκτικά μελετημένες και προγραμματισμένες. Το σύμπαν ευνοεί τις νέες προσπάθειες, αλλά θα πρέπει να κάνετε και σεις ότι περνάει από το χέρι σας. Πρέπει να κλείσετε παλιές υποθέσεις, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο, προχωρώντας  σε ρυθμίσεις για εκκρεμείς οφειλές, να διαχειριστείτε με σύνεση τα εισοδήματα σας, να φροντίστε την σωματική και ψυχική σας υγεία. Κλείστε παλιούς κύκλους της ζωής σας, για να μπορέσουν να ανοίξουν καινούργιοι. Προσοχή θα χρειαστεί σε ότι ανεβάζετε σήμερα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία !!!

 

 

Ζυγός

Εάν αναζητάτε την αγάπη, θα πρέπει να αποβάλετε την φυσική σας συστολή. Να είστε ευγενικοί και να κάνετε έξυπνο φλέρτ με άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά και όχι μόνο. Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σας, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα ζητήματα που έχουν σχέση με το χρήμα.  Ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά σας, μήπως και χρειάζονται κάποιες κινήσεις, που σήμερα είναι ευκαιρία να πραγματοποιηθούν. Εάν έχετε την οικονομική άνεση, ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και ανανεωθείτε και σεις μέσα από την διαδικασία αυτή. Το βράδυ θα φέρει στην ζωή σας πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

 

Σκορπιός

Θα πρέπει να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια σήμερα να μη παρακάμψετε το πρόγραμμά σας ή να παραμελήσετε τη δουλειά σας, καθώς θα μάθετε κάτι που θα σας αναστατώσει και θα σας λυπήσει. Αναλάβετε τα ινία σε μια ομαδική δουλειά και αποδείξτε στην πράξη ότι είστε το κατάλληλο άτομο για μια ηγετική θέση! Μην αφήνετε την λύπη ή την αναστάτωση σας να κυριαρχήσει και να χάσετε μια πολύ δημιουργική μέρα χωρίς λόγο…

 

Τοξότης

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Ξέρετε μάλιστα, ότι εάν ψάξετε στην μνήμη σας, θα βρείτε την πηγή της κακοδαιμονίας σας κάπου εκεί σε κοινή θέα. Δεν θέλετε όμως να παραδεχτείτε, ότι για πολλά από όσα σας ταλαιπωρούν, φταίτε εσείς. Και αφού λύσετε ότι μπορείτε, με το να παραδεχτείτε τα σφάλματα σας, είναι καιρός να χαλαρώσετε λίγο και να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για την δύσκολη προσπάθεια που κατεβάλατε, μέσα από μια ψυχοφθόρα διαδικασία.

 

Αιγόκερως

Η μέρα προσφέρεται, αγαπητοί Αιγόκεροι, για την αποκατάσταση φιλικών σχέσεων που παρουσίασαν κάποιες ρωγμές τον τελευταίο καιρό, ή για την σύναψη νέων φιλικών και κοινωνικών σχέσεων. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, καθώς η διαχείριση σας τείνει να ξεφύγει από κάποια υγιή  πλαίσια. Δώστε επίσης προσοχή στα μηνύματα που σας στέλνει ο οργανισμός σας, για να μην θέσετε σε κίνδυνο την υγεία σας.

 

Υδροχόος

Κάντε μια λίστα με τις υποχρεώσεις της μέρας σας και φροντίστε να την τηρήσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα των δράσεων σας και να μην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε χρονικά. Τις απογευματινές ώρες ίσως να υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα, όπως είναι κάποιο δώρο που δεν έχετε προγραμματίσει, ή  κάποια οικονομική βοήθεια προς νεώτερο μέλος της ευρύτερης οικογένειας σας, προκειμένου να ξεκινήσει τη δική του δουλειά.

 

Ιχθείς

Μια δουλειά που σας κόστισε πολύ χρόνο και κούραση, θα διαπιστώσετε σήμερα με χαρά ότι πλησιάζει στην ολοκλήρωση της. Μπορείτε λοιπόν να χαλαρώσετε κάποιες στιγμές και να χαρείτε το βραδάκι σας, απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, την θάλασσα και την ξεγνοιασιά. Θα σας ανανεώσει ψυχικά και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με μεγαλύτερη όρεξη και καλύτερη διάθεση την δουλειά σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being