Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση.

 

Κριός

Θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σήμερα, που δεν θα έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να σκεφτείτε αναλυτικά. Παρόλα αυτά, θα ήταν σοφό να έχετε κατά νου τα υπέρ και κατά μιας πιθανής απόφασης σας. Η παρούσα ευθυγράμμιση πλανητών ευνοεί την δημιουργικότητα, την επίδειξη σθένους και προωθεί την ανεξαρτησία. Η μέρα ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις ή αλλαγές μακροχρόνιας μορφής σε οικονομικά ζητήματα, θέματα σχέσεων ή καλλωπιστικές παρεμβάσεις. Οι αδέσμευτοι όμως ίσως γνωρίσουν ένα ενδιαφέρον άτομο πριν να εκπνεύσει η μέρα.

 

Ταύρος

Τα πάντα είναι δυνατά για σας, φίλοι Ταύροι, στον ερωτικό τομέα σήμερα! Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε κάτι καινούργιο, εάν αισθάνεστε ότι αυτό είναι το μονοπάτι που θέλετε να πάρετε ή εάν είστε ερωτοχτυπημένοι… Η εργασιακή σας μέρα θα εξελιχθεί πολύ θετικά και τις απογευματινές ή βραδινές ώρες θα περάσετε εξαιρετικά με δικά σας άτομα. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας! Μια ιδέα που θα πέσει ξαφνικά στο τραπέζι για μια επένδυση μπορεί να σας οδηγήσει σε απώλεια κεφαλαίων…

 

Δίδυμος

Οικογενειακής φύσης θέματα θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της μέρας, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις προϊδεάζουν για μια απώλεια ή την προσθήκη ενός μέλους στον οικογενειακό σας κύκλο, με την ευρύτερη και γενικότερη έννοια των όρων. Η δουλειά σας αναμένεται να εξελιχθεί ομαλά, όσο καταφέρετε να κρατήσετε τις δεικτικές σας παρατηρήσεις για τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε ότι και οι γύρω σας έχουν προσωπική ζωή και αντιμετωπίζουν προβλήματα που ενδεχομένως δεν τα γνωρίζετε. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση, είτε με μια βόλτα στα μαγαζιά ή με μια έξοδο στο κινηματογράφο.

 

Καρκίνος

Όσο και να αισθάνεστε την πίεση του χρόνου, θα πρέπει να αντισταθείτε στην παρόρμηση σας να βιαστείτε σήμερα. Το να κάνετε βιαστικές κινήσεις κατά την διάρκεια της μέρας σε ζητήματα εργασίας ή σχέσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα σε βάθος χρόνου από αυτά που θα προσπαθήσετε να επιλύσετε. Πάρτε το χρόνο σας λοιπόν, αξιολογήστε εκ νέου τα μελλοντικά σας σχέδια και επικαιροποιήστε τα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εναλλακτικά σχέδια στο οπλοστάσιο σας, σε περίπτωση που κάτι δεν εξελιχθεί με τον επιθυμητό τρόπο.

 

Λέων

Θα είναι πολύ δύσκολο για σας να συνεργαστείτε σήμερα και να κινηθείτε μέσα σε ομάδες εργασίας, καθώς η ευθυγράμμιση των πλανητών πλήττει σοβαρά την ψυχική σας ισορροπία! Προσέξτε τα λεγόμενα σας, γιατί θα κάνετε πολύ μεγάλη ζημιά στην εικόνα σας. Περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας δημιουργικά ή επανεξετάζοντας τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια, λειαίνοντας το έδαφος και εξαλείφοντας πιθανά προβλήματα.

 

Παρθένος

Είναι η μέρα των εκπλήξεων σήμερα! Ίσως συναντήσετε ένα παλιό φίλο που οι δρόμοι της ζωής, σας οδήγησαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις ή να ανακαλύψετε ότι έχετε αποταμιεύσει πολλά περισσότερα χρήματα από όσα φανταζόσαστε, οπότε είστε πλέον σε θέση να υλοποιήσετε κάποιο από τα σχέδια ή όνειρά σας. Αναφορικά με την εργασία σας, φροντίστε να είστε συνεπείς, όχι όμως και υπερβολικοί, με το να κάνετε μη αναγκαίες ή απαραίτητες υπερβάσεις. Γιατί η αυριανή δουλειά μπορεί απλά να περιμένει το αύριο! 

 

Ζυγός

Είναι μια πολύ καλή μέρα να κόψετε κάποιες παλιές σας συνήθειες, φίλοι Ζυγοί. Είτε πρόκειται να σταματήσετε το κάπνισμα, είτε το να μασάτε τα νύχια σας ή ακόμη και να αλλάξετε διαδρομή για τη δουλειά ή για το σπίτι, σήμερα μπορείτε να κάνετε μια καλή αρχή! Φροντίστε τον εαυτό σας και την καλή φυσική σας κατάσταση, αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση σας, αφιερώστε επίσης λίγο περισσότερο χρόνο σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που μπορούν να σας χαλαρώσουν.

 

Σκορπιός

Για σας ο χρόνος δεν θα έχει την παραμικρή σημασία, φίλοι Σκορπιοί, σαν να έχετε όλη σας την ζωή μπροστά σας. Και ναι μεν δεν είναι κακό το να λειτουργείτε χαλαρά και χωρίς πίεση χρόνου, ειδικά εάν απολαμβάνετε μια ελεύθερη μέρα, εάν όμως πρέπει να πάτε στη δουλειά, το πράγμα αλλάζει! Το βράδυ όμως έχετε την ελευθερία να περάσετε χαλαρά και ξέγνοιαστα με φίλους και το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι δε, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που θα σας βγάλει από την ρουτίνα σας. Και που ξέρετε;

 

Τοξότης

Εάν αντιμετωπίζετε σήμερα αλλαγές και αναπροσαρμογές στο εργασιακό περιβάλλον ή στην προσωπική σας ζωή, προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, με τα προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν με τις αλλαγές αυτές, γιατί θα σας πιάσει κρίση πανικού! Στον οικονομικό τομέα, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να σας ζητήσει κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο δανεικά. Χειριστείτε το ζήτημα με προσοχή… Η τύχη ωστόσο είναι με το μέρος σας, όταν πρόκειται για ζητήματα που έχουν σχέση με αθλητισμό, χόμπι ή με συναντήσεις μεταξύ φιλικών προσώπων.

 

Αιγόκερως

Η μέρα αναμένεται να εξελιχθεί πολύ χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εάν δεν τα προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι, καθώς θα έχετε την παρόρμηση να σκαλίζετε και να επανέρχεστε σε επώδυνα θέματα, ειδικά σε οικογενειακά ζητήματα. Εργασιακά, φροντίστε να μην κωλυσιεργείτε χωρίς λόγο και αιτία, καθώς θα μείνετε πίσω. Το απόγευμα ενδείκνυται για ρομαντισμό! Οι δεσμευμένοι βγείτε με το ταίρι σας κάπου ρομαντικά  για δείπνο. Οι αδέσμευτοι, είναι μια πολύ καλή μέρα να βγείτε για πρώτο ραντεβού με ένα νέο σας φλερτ.   

 

Υδροχόος

Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάτι παράτολμο σήμερα, καλό θα ήταν να έχετε εναλλακτικά σενάρια στο οπλοστάσιο σας, γιατί δεν θα σας βγει όπως το περιμένατε. Για την ακρίβεια, ξανασκεφτείτε το… Το σύμπαν άλλωστε θα σας στείλει τα ανάλογα μηνύματα. Εάν υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σας, σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσετε αυτό που προγραμματίσατε στην άκρη. Ίσως επίσης να χρειαστεί ένα φιλικό σας πρόσωπο την βοήθεια σας σε ζητήματα εργασίας. Και η πιθανή εμπλοκή σας μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος…

 

Ιχθείς

Η τελειομανία και η εμμονή σας να ασχολείστε με την κάθε λεπτομέρεια εξονυχιστικά μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν από τα σημαντικά ζητήματα που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε. Εμπιστευτείτε άτομα που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς σε συγκεκριμένα ζητήματα και ζητήστε την καθοδήγηση τους. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσετε να δείτε από άλλη οπτική το πρόβλημα, ενδεχομένως και πιο σφαιρικά, που είναι και το ζητούμενο, και να βρείτε ενδεχομένως ευκολότερα λύσεις.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being