Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Φιλοτελική Εταιρεία Πατρών αποχαιρετά τον Αντώνη Βαρβαγιάννη

Η Φιλοτελική Εταιρεία Πατρών αποχαιρετά ...

Από το Κάιρο στην Πάτρα και στην Φιλοτελική Εταιρεία Πατρών

Τον Αντώνη Βαρβαγιάννη αποχαιρετά με ανακοίνωσή της η  Φιλοτελική Εταιρεία Πατρών. Ο εκλιπών, που έφυγε πλήρης ημερών από τη ζωή, ήταν ένας από τους παλαιότερους οδοντιάτρους της Πάτρας και πρόεδρος επί σειρά ετών της Φιλοτελικής εταιρίας Πατρών .

Η ανακοίνωση της Φιλοτελικής έχει ως εξής:

«Ο θάνατος του Αντώνη Βαρβαγιάννη  του «κυρ Αντώνη μας»,  όπως τον αποκαλούσαμε στην Φιλοτελική Εταιρεία Πατρών, προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση στα μέλη και τους φίλους της Φ.Ε.Π. και όχι μόνο, γιατί υπήρξε αγαπητός απ’ όλους τους φιλοτελιστές και από όλους όσους συνεργάστηκε στη δημόσια ζωή. Ήταν κοινωνικός, δημιουργικός,σε κέρδιζε με τον καλόκαρδο λόγο του και την ανιδιοτελή συμπεριφορά του. Με καταγωγή από το ακριτικό Καστελλόριζο γεννήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου το 1925, όπου είχαν μετακομίσει οι παππούδες του.

Το 1945 έρχεται στην Αθήνα για σπουδές, όπου σπουδάζει οδοντίατρος.  Στον γυρισμό του στην Αίγυπτο προβλέποντας τα γεγονότα με τον Νάσερ επιστρέφει στην Ελλάδα και αποφασίζει να μείνει στην Πάτρα γιατί η τότε Πάτρα του θύμιζε το λιμάνι του Πόρτ Σάιντ.

Γνωρίζει τη σύζυγό του Νόρα και ανοίγει οδοντιατρείο από τους πρώτους της Πάτρας, στην αρχή Παντανάσσης 48 και μετέπειτα στο νεοκλασικό των οδών Πατρέως και Καραϊσκάκη.

Από το γάμο του απέκτησε δύο κόρες την φαρμακοποιό Ελένη και την Φωτεινή (Φέφη) και ευτύχησε να αποκτήσει δύο εγγόνια

Παράλληλα εγγράφεται στην Φιλοτελική Εταιρεία Πατρών ενεργό μέλος και για 20 χρόνια (1980-2000) υπήρξε Πρόεδρός της με πλούσια φιλοτελική και κοινωνική δράση, ενώ από το 2000 επίτιμος Πρόεδρος. Παράλληλα υπήρξε μέλος και σε άλλες φιλοτελικές εταιρείες της Ελλάδας.

Ο «κυρ Αντώνης» υπήρξε ένας «άρχοντας», με μεγάλη ψυχή και καρδιά που αγάπησε τον φιλοτελισμό, την Πάτρα και τον κόσμο της.

 Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας!!!

Παπανικολάου Νικόλαος

Γραμματέας Φ.Ε.Π.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις