Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στους Διδύμους - σε χάση.

 

Κριός

Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις σε συναισθηματικά θέματα σήμερα. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ότι και αν ακούσετε, και χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

Ταύρος

Βρίσκετε καταφύγιο και κάποιες ευεργετικές στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι ή μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων σήμερα.

Δίδυμοι

Ότι καινούργιο βάλετε σε εφαρμογή σήμερα, έχει αρκετά σημαντικές ελπίδες επιτυχίας, λόγω του ευνοϊκού πλανητικού σκηνικού της μέρας!

Καρκίνος

Βελτιώνεται η πνευματική σας διαύγεια και είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι! Υπαρξιακά ερωτήματα εμφανίζονται και σας βασανίζουν.

Λέων

Αρκετή δράση καταγράφεται σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Μην παρασυρθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε σημαντικά τουλάχιστον θέματα.

Παρθένος

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σας για να μην προκληθούν εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ζυγός

Επικοινωνιακά δεν είστε στα πολύ δυνατά σας σήμερα και θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια και τις κινήσεις σας για να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν θα επιθυμούσατε…

Σκορπιός

Αναζητήσετε την χαρά και την χαλάρωση παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε για λίγο από θέματα καθημερινότητας και να ξελαμπικάρετε.

Τοξότης

Ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα παρουσιάζονται σήμερα. Οι ικανότητες σας θα σας δώσουν το προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να επιλέξετε. Η μέρα όμως δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

Υδροχόος

Η αυτοπεποίθηση σας τονώνεται και προδιαγράφονται σοβαρές προοπτικές για επιτυχία κάποιων στόχων σας. Κυνηγήστε τα όνειρα σας και δεν θα χάσετε.

Ιχθείς

Η μέρα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να βγείτε μπροστά και να λάμψετε. Αρκεί βέβαια να το θέλετε αλλά και να τις διαβλέψετε εγκαίρως.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being