Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στους Διδύμους- σε χάση.

 

Κριός

Κατά την διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, να σηκώσετε τα μανίκια και να αποφασίσετε να στηριχθείτε μόνο στις δυνάμεις σας. Άτομα που σας εξόργισαν μην τα δίνετε σημασία και αφοσιωθείτε στον στόχο σας.

Ταύρος

Ίσως να υπάρξουν σημαντικές αναταράξεις στην προσωπική ζωή σας ή στο περιβάλλον σας! Αλλά και εσείς δεν αισθάνεστε ψυχικά και σωματικά πολύ καλά.

Δίδυμοι

Κρατήσετε ζωντανά τα όνειρα και τις ελπίδες σας και θα μεγαλουργήσετε…

Πάντοτε υπάρχουν οι ευκαιρίες που μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη κατάσταση.

Καρκίνος

Ο παρορμητισμός σας είναι στα ύψη και μια θετική διάθεση με μια γλυκιά αναμονή για κάτι σημαντικό χαρακτηρίζει την μέρα σας. Και το σημαντικό αυτό ίσως εμφανιστεί προς το τέλος της μέρα

Λέων

Βάλτε σε τάξη τα πλάνα και τις σκέψεις σας σε θέματα καριέρας, και μην αφήνεστε να καθορίζουν οι γύρω σας την ατζέντα των επαγγελματικών σας ζητημάτων. 

Παρθένος

Θέματα εργασίας σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα. Νοιώθετε αδικημένοι και θέλετε να αντιδράσετε δυναμικά. Διατηρήστε όμως την ψυχραιμία σας.

Ζυγός

Είστε μάλλον εριστικοί και ανταγωνιστικοί, με συνέπεια να δυναμιτίζετε το εργασιακό κλίμα. Προσέξτε να μην πάρετε λανθασμένες αποφάσεις από την υπερβολική σας σιγουριά.

Σκορπιός

Η τάση σας για επικυριαρχία και η ανταγωνιστική σας διάθεση ίσως αποτελέσει την αιτία σήμερα, να υπάρξουν εντάσεις με τον σύντροφο σας.

Τοξότης

Η μέρα δείχνει έρωτα και διασκέδαση! Χαλαρώστε μετά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών, απολαύστε την προσοχή των γύρω σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποί σας χρειάζονται την στήριξη σας και την ενεργό συμμετοχή σας. Ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμα σας για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα οικογένειας.

Υδροχόος

Συναισθηματικά θέματα ίσως σας βαραίνουν ή σας φορτίζουν λίγο περισσότερο από ότι θα θέλατε. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Ιχθείς

Επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είχε θετικά αποτελέσματα.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being