Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Μάθιου Μακόναχι αγαπάει την οικογένεια και όλα τα παιδιά του κόσμου

Ο Μάθιου Μακόναχι αγαπάει την οικογένεια...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Φωτογραφήθηκε σε φιλανθρωπικό τεύχος του Town & Country με αφορμή την προσφορά του σε γυμνάσια σχολεία

Στο Town & Country Philanthropy Issue πόζαρε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο βραβευμένος με Οσκαρ, super star Μάθιου Μακόναχι και η σύζυγός του Καμίλα Αλβες με την εξωτική φυσική ομορφιά. Ο 50χρονος ηθοποιός και η 38χρονη βραζιλιάνα γυναίκα του εντυπωσιάζουν ντυμένοι με Dior, Ferragamo, Zegna σε ασορτί beige-nude- metallics τόνους στο εξώφυλλο του φιλανθρωπικού αυτού τεύχους αλλά κυρίως ευαισθητοποιούν το κοινό, αναφερόμενοι στην αγάπη τους στα παιδιά και την οικογένεια. Παντρεμένοι εδώ και επτά χρόνια, έχουν αποκτήσει δυο γιους και μια κόρη ενώ έχουν ιδρύσει το φιλανθρωπικό φορέα Just Keep Livin' Foundation, που βοηθάει και ενισχύει μαθητές γυμνασίου χαμηλών εισοδημάτων. Επιχορηγεί ειδικά προγράμματα με άσκηση, διατροφή, ειδικά συμβουλευτικά projects και επαγγελματική πρακτική δίνοντας διέξοδο σε 3000 άτομα σε 87 σχολεία. Ετσι, οι μαθητές ανεβάζουν τις επιδόσεις τους και αποφοιτούν, νιώθοντας ασφαλείς και προστατευμένοι.

«Ηθελα να ασχοληθώ με τα παιδιά, στην ηλικία που δεν επηρεάζονται πια από το γονιό και το δάσκαλο οπότε ενδέχεται εύκολα να βρεθούν στο λάθος δρόμο» εξηγεί ο ηθοποιός. Παιδί διαζευγμένων γονιών της μεσοαστικής τάξης ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του (ο πατέρας και η μητέρα τους παντρεύτηκαν τρεις φορές) έχουν νιώσει μετέωροι και μόνοι αλλά ευτυχώς δεν υπήρχε ο κίνδυνος να γίνουν θύματα δυσάρεστων καταστάσεων και δεν είχαν προβλήματα βιοπορισμού όπως συμβαίνει με άλλα παιδιά. Ο Μάθιου ομολογεί πως ο ίδιος λέει πολύ πιο συχνά «ναι» στα παιδιά του συγκριτικά με τη σύντροφό του, αλλά στην ουσία το «όχι» είναι που απαιτεί περισσότερη ενέργεια αποτελώντας πράξη αγάπης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά όσο δοτικός κι αν είναι ως μπαμπάς, σκοπεύει να απομακρύνει τα παιδιά του από το σπίτι στα 18 τους χρόνια. Θα ήταν πολύ τιμητικό να καμαρώνει για τρία παιδιά αυτόνομα και με αυτοπεποίθηση, είπε.

 Θυμίζουμε πως ο Μακόναχι αν και ξεκίνησε την καριέρα του ως sex symbol, κέρδισε στη συνέχεια το σεβασμό της καλλιτεχνικής κοινότητας με συγκλονιστικές ερμηνείες και ένα Οσκαρ, ενώ επέλεξε να προβάλει το προφίλ του στοργικού οικογενειάρχη όσο κι αν ήταν «κόντρα» στο παρουσιαστικό του. Στην Ελλάδα έκανε πρόσφατα διακοπές στην Αντίπαρο, την οποία και λάτρεψε ως φιλικό νησί για τα παιδιά. Ζει στο Τέξας και παθιάζεται με τα βιντεοπαιχνίδια ενώ νιώθει ευγνώμων για κάθε καυτό φιλί της γυναίκας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View