Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαγγελόπουλος: Κατήγγειλε παρανομίες στην ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου του

Παπαγγελόπουλος: Κατήγγειλε παρανομίες σ...

"Θυμάμαι τα δημοψηφίσματα της χούντας" δήλωσε

Τις αναφορές του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην ψηφοφορία που έγινε για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, επισημαίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή.

«Θυμάμαι τα δημοψηφίσματα της χούντας. Στην Αθήνα ο χωροφύλακας ήταν έξω από την αίθουσα και κοιτούσε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Χωροφύλακα τότε πάνω από την κάλπη δεν είχα δει. Χωροφύλακα είδα όμως τώρα πάνω την κάλπη», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος, δείχνοντας τον Βασίλη Κεγκέρογλου, αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και αποδίδουν στον κ. Παπαγγελόπουλο την εξής αναφορά σχετικά με το ζήτημα της ψήφου του βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Καλογιάννη:

«Ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος που έριξε την ψήφο χωρίς φάκελο. Αλλά δεν ήταν ότι φοβόσασταν μην πάει χαμένη η ψήφος. Απλά αυτή είναι η νοοτροπία σας. Ανοίξατε την κάλπη και παραβιάσατε τη μυστικότητα. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί. Σε ποια ευρωπαϊκά όργανα θα σταθούν όλα αυτά; "Δεν θα μας δει κανείς", ακούστηκε να λέει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Αρβανιτίδης. Η φράση του "δεν θα το καταλάβει κανείς" δείχνει πως παραδέχεται την παρανομία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις