Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων: Να αποκατασταθούν άμεσα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ και του Οδοντωτού

ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων: Να αποκατασταθούν άμε...

Αυτό συζητήθηκε μεταξύ άλλων σε συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων και καταλυμάτων Καλαβρύτων που έγινε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Την Κυριακή 14 Ιουνίου με πρωτοβουλία της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου με την κοινωνία, βάσει του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι 2»,  πραγματοποιήθηκε ανοικτή σύσκεψη/συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων και καταλυμάτων Καλαβρύτων και με την προσωρινή επιτροπή επαγγελματιών.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Αχαΐας Κώστας Μάρκου που κατάγεται και από την περιοχή και ο συντονιστής της τοπικής Ο.Μ Χάρης Κακανάς. Αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος για μία ευρεία γκάμα θεμάτων: Για τον τουρισμό – των μικρών επιχειρήσεων , των αυτοαπασχολούμενων , της εστίασης, όπως επίσης και άλλα ζητήματα όπως τα δρομολόγια και οι ανταποκρίσεις με τον προαστιακό και η απαραίτητη επαναφορά της κανονικότητας των δρομολογίων των ΚΤΕΛ προς και από Αθήνα και Πάτρα, ρυθμίσεις για τον πεζόδρομο, κ.α.

Επιπλέον η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 12 Ιουνίου συγκλήθηκε συνέλευση των μελών όπου παρευρέθηκε και  ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, Μιχάλης Σιδηρόπουλος. Έγινε συζήτηση επί της πολιτικής κατάστασης μετά την πανδημία, όπως επίσης και συζήτηση για οργανωτικά θέματα, συνέδριο και τοπικά ζητήματα.

 Αποφασίστηκαν τα εξής:

α) Να κατατεθεί ως θέμα ημερησίας διάταξης  στο συμβούλιο κοινότητας Καλαβρύτων η πρόταση για απαλλαγή επιχειρήσεων που επλήγησαν από την αναστολή των εργασιών τους λόγω πανδημίας, από τις χρεώσεις υπέρ Δήμου στους λογαριασμούς του ρεύματος (προφανώς χωρίς επιστροφή η οποιοδήποτε συμψηφισμό μέχρι 31.12.2020.) 

β) Να συζητηθεί και να τεθεί άμεσα σε όλα τα αρμόδια όργανα το θέμα της άμεσης ανάγκης αποκατάστασης των δρομολογίων του Κτελ και των ανταποκρίσεων του προαστιακού με τον Οδοντωτό.

Για τα παραπάνω η Ο.Μ καλεί και την δημοτική αρχή να προβεί σε άμεσες ενέργειες και δράσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις