Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Υρώ Μανέ: Τι είπε για τον καυγά με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στα «Εγκλήματα»

Υρώ Μανέ: Τι είπε για τον καυγά με τον Χ...

Η ηθοποιός βλέπει τη σειρά στις επαναλήψεις

Η Υρώ Μανέ βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής .dot του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Κυριακής. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πώς βίωσε την καραντίνα στο Πήλιο, αλλά και για την πετυχημένη σειρά «Εγκλήματα», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

«Τώρα που βλέπω τα "Εγκλήματα" σε επαναλήψεις μου αρέσει πολύ, γιατί είναι σαν να μην είμαι εγώ αυτή που βλέπω. Βλέπεις ένα σίριαλ, δεν ταυτίζεσαι πια. Ό,τι έγινε έγινε, δεν κάθεσαι όπως τότε να πεις "δεν την είπα καλά αυτή την ατάκα" ή "δεν το έκανα καλό αυτό". Τότε υπήρχε αγωνία γιατί χτίζαμε πράγματα για το μέλλον μας, φτιάχναμε την καριέρα μας. Τα "Εγκλήματα" παραλίγο να κοπούν, στα πρώτα επεισόδια κάναμε 5%. Ήταν μπροστά από την εποχή του και δεν μπορούσε να το αντιληφθεί εύκολα ο κόσμος. Και μια μέρα, που ήμασταν του "πεταματού" άρχισε να ζωντανεύει και να φτάσει να μιλάνε όλοι για αυτή τη σειρά και να παίζεται 20 χρόνια μετά!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Υρώ Μανέ ανέφερε χαρακτηριστικά για τον καυγά που είχε στα «Εγκλήματα» με τον Χρήστο Χαζτηπαναγιώτη, χωρίς να τον κατονομάσει. «Όλα ο καιρός τα απαλύνει, όλα αμβλύνονται και όλα έρχονται στο θετικό. Οπότε, όταν σου έχει χαρίσει η πορεία σου μια τόσο ωραία στιγμή, το θεωρώ μεγάλη μιζέρια να κάτσω να πω… Ούτε καν το θυμάμαι πια… Δεν με αφορά, έχει τελειώσει. Ότι έγινε, έγινε. Ω γέγονε, γέγονε και πάμε παρακάτω», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε με τα εξής: «Στο θέατρο είναι σκληρό να υπάρχουν άσχημες σχέσεις ανάμεσα στους συντελεστές, στην τηλεόραση δεν είναι» πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός. «επειδή έχεις να κάνεις κάθε μέρα με τον άλλον. Είναι ζωντανό, είναι άλλο. Στην τηλεόραση μπορεί ο σκηνοθέτης να σου κάνει ένα πλάνο που να μην είσαι καν εκεί»

 

Η γνωριμία με τον σύζυγό της και η καραντίνα

Έφαγα χαστούκια στη δουλειά

Θέλω να κάνω σειρά στο Netflix

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight