Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαγνησία: «Βουτιά» αυτοκινήτου σε γκρεμό με δύο νεκρούς!

Μαγνησία: «Βουτιά» αυτοκινήτου σε γκρεμό...

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες του ατυχήματος

Τραγωδία στις Κότες Τρικερίου, καθώς σήμερα το μεσημέρι αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 7 μέτρων με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και δύο τραυματίες επιβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 14.50 σήμερα το μεσημέρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως νεκρός είναι ο 61χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ήταν αδελφή της πεθεράς του. Ο 61χρονος είναι πατέρας δυο παιδιών και έμενε με την οικογένειά του στο Τρίκερι. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν, επίσης, η σύζυγός του και μια θεία του, που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με μώλωπες στο Νοσοκομείο Βόλου.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο οδηγός να υπέστη καρδιακό επεισόδιο και να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, καθώς το σημείο όπου συνέβη το μοιραίο δυστύχημα δεν παρουσιάζει επικινδυνότητα.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ το Πυροβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής προχώρησε στον απεγκλωβισμό νεκρών και τραυματιών.

Στο σημείο μετέβη και δύναμη της Πυροσβεστικής, με επικεφαλής τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, πύραρχο Νίκο Μητσογιάννη.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις