Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Διαμαρτυρία με σύνθημα "Η εστίαση πεθαίνει" έγινε έξω από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Διαμαρτυρία με σύνθημα "Η εστίαση π...

Κυρίαρχο αίτημα να δοθούν επιπλέον ελαφρύνσεις σε πληττόμενους κλάδους όπως αυτός της εστίασης

Μ’ ένα πανό που έγραφε «Η εστίαση πεθαίνει», πραγματοποίησαν διαμαρτυρία μέλη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας - ΣΚΕΑΝΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2020. Στην κοινή αυτή συμβολική διαμαρτυρία συμμετείχαν εκτός από τον ΣΚΕΑΝΑ κι άλλοι παραγωγικοί φορείς του Νομού όπως η ΟΕΒΕΣΝΑ και ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας. 

Οι φορείς, εκπροσωπούμενοι από τα προεδρεία τους (πρόεδρος του ΔΣ του ΣΚΕΑΝΑ είναι ο Σπύρος Στεργίου), παρέδωσαν για ακόμα μια φορά τα αιτήματα των κλάδων τους, με τελικό αποδέκτη την  κεντρική Κυβέρνηση, ενώ συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που έχουν ανακύψει λόγω της πανδημίας.

Ο αγώνας συνεχίζεται από όλους τους κοινωνικούς εταίρους, προκειμένου να δοθούν επιπλέον ελαφρύνσεις στους πληττόμενους κλάδους, όπως ο κλάδος της εστίασης.

Να προσθέσουμε πως ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης Γεώργιος Βαγενάς κατάθεσε στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, υπόμνημα με τις προτάσεις - θέσεις της Ομοσπονδίας. Το ίδιο υπόμνημα έχει αποσταλεί στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Κράτσα- Τσαγκαροπούλου Ρόδη και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση προς ενημέρωσή τους.

Στη συνάντηση ακόμα συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού καθώς και σε ποια προγράμματα της Περιφέρειας θα μπορούσαν να ενταχθούν οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να πάρουν μια ανάσα από το θολό οικονομικό τοπίο που επικρατεί.

Πλην του Προέδρου Γεώργιου Βαγενά συμμετείχαν και τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, ο Γιώργος Λευκαδίτης και ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις