Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Συγκινημένη η Στέλλα Μιζεράκη στο ετήσιο μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα

Συγκινημένη η Στέλλα Μιζεράκη στο ετήσιο...

“Είναι κάτι που δεν το γιατρεύει ο χρόνος, όπως λένε κάποιοι", ανέφερε η πρώην σύντροφος και συμπαίκτρια του άτυχου Πάνου Ζάρλα

Πριν ένα χρόνο έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στα 28 του μόλις χρόνια ο Πάνος Ζάρλας, παίκτης του «Power of love» του Σκάι, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του και τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στον νικητή του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού γνωριμιών «Power of love», στη λεωφόρο Συγγρού, στην Αθήνα τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου 2019.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Πάνου Ζάρλα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά κι εκεί βρέθηκαν πολλοί, ανάμεσα τους και οι συμπαίκτες του από το Power of love ενώ το παρών έδωσε και η πρώην σύντροφος και συμπαίκτρια του Στέλλα Μιζεράκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open tv, η Στέλλα Μιζεράκη είπε τα εξής: “Είναι κάτι που δεν το γιατρεύει ο χρόνος, όπως λένε κάποιοι. Κρατάω τις καλές αναμνήσεις. Θέλω να είναι καλά εκεί που είναι και εύχομαι και σε εσάς να είστε καλά και να μην τύχει σε κανέναν αυτό  το δυσάρεστο γεγονός.”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight