Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο πλευρό των καρναβαλιστών ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας

Στο πλευρό των καρναβαλιστών ο Εμπορικός...

Ζητά από τον Δήμο να βρει λύση

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, με ανακοκοίνωσή του συμπαραστέκεται στον αγώνα των πληρωμάτων «για να βρεθεί δίκαιη λύση και να ανακληθεί η απόφαση του Δήμου». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου:  

«Το Καρναβάλι είναι η μεγάλη γιορτή της πόλης μας. Μια γιορτή χαράς και κεφιού στη οποία σύσσωμη η Πατρινή κοινωνία συμμετέχει προβάλλοντας την πόλη, τον πολιτισμό της, ενισχύοντας την οικονομία της. Ψυχή του Πατρινού Καρναβαλιού τα πληρώματα οι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές.

Η «έξωση» 62 πληρωμάτων και των κατασκευών τους από τις Αποθήκες του ΑΣΟ μετά από 17 χρόνια χωρίς να έχει βρεθεί από τον Δήμο άλλος κατάλληλος χώρος για να τις στεγάσει  αποτελεί ακατανόητο πλήγμα όχι μόνον για τα συγκεκριμένα πληρώματα  αλλά για τον θεσμό συνολικά. Παρόλο ότι είχαν δώσει υποσχέσεις ότι θα βρεθεί νέος χώρος από τον Δήμο Πατρέων να στεγάσει τις κατασκευές αρμάτων που είναι η ψυχή και το συμπλήρωμα της παρέλασης.

Ο Πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του συλλόγου παραβρέθηκαν στην κινητοποίηση των πληρωμάτων στην Πλατεία Γεωργίου και εξέφρασαν την στήριξή τους στον αγώνα τους.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις