Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Με αέρα ανανέωσης η πατρινή αλυσίδα 3Α ΑΡΑΠΗΣ καλωσορίζει το 10ο νέο κατάστημα

Με αέρα ανανέωσης η πατρινή αλυσίδα 3Α Α...

Στην πλατεία Ταμπαχάνων

Σε κομβικό σημείο πριν την είσοδο της μίνι Περιμετρικής επί της 3ης Ορειβατικού και Αγ. Παρασκευής, στην πλατεία Ταμπαχάνων το νέο 10ο κατάστημα 3A ΑΡΑΠΗΣ ξεκινάει την προγραμματισμένη λειτουργία του. 

Το κατάστημα ανακαινίστηκε πλήρως και εξοπλίστηκε με σύγχρονο εξοπλισμό. Εντυπωσιακή όμως ήταν και η αλλαγή στην εμφάνιση του νέου καταστήματος. Με μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, προσδίδει ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες των πελατών. 

Στο κατάστημα θα βρείτε ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, φρέσκο ψωμί, διαλεχτά τυριά και αλλαντικά από όλη την Ελλάδα, ένα μεγάλο σύνολο από τοπικά αχαϊκά προϊόντα και μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων. 

Οι καταναλωτές δείχνουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους  στην πατρινή αλυσίδα supermarket 3A ΑΡΑΠΗΣ, που κερδίζει την προτίμηση τους με τις χαμηλές τιμές, το φιλικό προσωπικό και την υψηλή ποιότητα προϊόντων.

Για να γιορτάσει το 10ο κατάστημά της η εταιρεία ετοιμάζει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις! Οπότε μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε την σελίδα της στο fb εδώ: https://www.facebook.com/ arapis3a/

Τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ με ευθύνη και συνέπεια, στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας εφαρμόζει αυστηρά μέτρα, με την αναλυτική και συνεχόμενη ενημέρωση του προσωπικού για θέματα προστασίας και υγιεινής, με οδηγίες για την τακτική απολύμανση όλων των χώρων και ειδικά των κοινόχρηστων σημείων (καλάθια, χειρολαβές καροτσιών κ.α.) προκειμένου να υπάρχει η μέγιστη δυνατή διασφάλιση προστασίας των καταναλωτών. Ενημερώνει παράλληλα και τους ίδιους τους καταναλωτές για την ατομική ευθύνη, ώστε να προστατεύσουν τους γύρω τους αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους, που ειδικά αυτήν την περίοδο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά