Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Νέα εποχή: On line stores με βιτρίνες πολύ σύντομα σε Facebook και Instagram

Νέα εποχή: On line stores με βιτρίνες πο...

Προ των πυλών τα Facebook Stores από ειδική εφαρμογή που παραπέμπει στην πραγματική αγορά

Oπως γνωστοποιήθηκε η αγορά «ανοίγει» ανατρεπτικά στο διαδίκτυο με καταστήματα που θα θυμίζουν πολύ τα πραγματικά: Ενας δελεαστικό ψηφιακό κόσμο για shopping ετοιμάζουν Faceboook και Instagram μέσα από ειδική εφαρμογή που ετοιμάζει η αυτοκρταορία του Mark Zuckenberg. H ιδέα των  Facebook Shops  υλοποιείται ταχύτατα και μάλιστα στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα about.fb.com ανακοινώθηκε επισήμως. Και δεν μιλάμε μόνο για μαγαζιά συμφερόντων του παραπάνω κολοσσού. Θα δοθεί η δυνατότητα και στις απανταχού επιχειρήσεις να «κατασκευάσουν» ένα «κανονικό» κατάστημα με design ηλέκτρονικής βιτρίνας, εμφάνιση και συμμετοχή των ιδιοκτητών και πωλητές οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν tag στα προϊόντα που θέλουν να  διαθέσουν live. Γενικά, θα υπάρχουν διάφορες διευκολύνσεις έτσι ώστε οι αγοραστές να βρίσκουν το όσο δυνατόν συντομότερα εκείνο που θέλουν. Άλλωστε, ο χρόνος είναι χρήμα, είτε στο φυσικό είτε στο ψηφιακό περιβάλλον. Γιατί να τρέχεις λοιπόν στους δρόμους να ψωνίσεις;

"Θέλουμε να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να προσαρμοστούν και να διευκολύνουμε τους χρήστες ώστε να βρουν εκείνο που θέλουν να αγοράσουν. Αυτήν τη στιγμή, πολλές μικρές επιχειρήσεις περνούν δύσκολα, και εξαιτίας της καραντίνας και της πανδημικής κρίσης, όλο και περισσότεροι έμποροι θέλουν να μετατρέψουν τα μαγαζιά τους σε online stores" εξηγεί, σε επίσημη ανακοίνωσή του, το Facebook.

O πωλητής θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί live με τους πελάτες του μέσω WhatsApp, Messenger και Instagram Direct. Στο μέλλον, η εταιρεία του Mark Zuckerberg φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να ψωνίζουν κατευθείαν από την ηλεκτρονική βιτρίνα μέσα από το περιβάλλον αυτών των instant messengers. Τέλος, ετοιμάζεται ένα σύστημα για bonus πόντους και πιθανές εκπτώσεις. Όλα αυτά, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα είναι έτοιμα μέσα στους επόμενους μήνες. Μιλάμε οπότε για μια νέα εποχή που καταργεί όλο το περιβάλλον που ξέρουμε στην αγορά. To όλο εγχείρημα προχωράει στο σκεπτικό να πραγματοποιείται η καταναλωτική διαδικασία σαν να γίνεται στο δρόμο, να μην έχει δηλαδή να ζηλέψει τίποτα από τα συμβατικά καταστήματα. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View