Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Αστυνομία δεν πήρε χαμπάρι ότι η Πρωτοψάλτη έκανε συναυλία στους δρόμους της Αθήνας!

Η Αστυνομία δεν πήρε χαμπάρι ότι η Πρωτο...

Τι απαντά σε επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου

Είναι πράγματι εκπληκτικό: η Ελληνική Αστυνομία δηλώνει ότι δεν πήρε χαμπάρι ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γυρνούσε πάνω σε ένα φορτηγό και έκανα συναυλία στους δρόμους της Αθήνας. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από επίσημη απάντηση της ΕΛΑΣ προς τον Νίκο Νικολόπουλο.

Συγκεκριμένα στην απάντηση που υπογράφει ο Υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, αναφέρεται: «Ως προς τη διαλαμβανόμενη κινητή μουσική εκδήλωση, που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε αποκλειστικά με πρωτοβουλία και μέσα του Δήμου Αθηναίων, γνωρίζεται ότι, από έρευνα που διενεργήθηκε το αρχειακό υλικό του συνόλου των αρμοδίων υφιστάμενων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, προκύπτει ότι δεν έχει περιέλθει, σε καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ενημέρωση, καταγγελία, παράπονο ή αναφορά προς αστυνομική Υπηρεσία, συναφής/ες με την εν λόγω εκδήλωση».  

Ωστόσο, πήρε χαμπάρι κανονικά την λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας Τρυπητής στο Aίγιο και επέβαλλε τα δέοντα…

Να θυμίσουμε ότι με τη συναυλία της Πρωτοψάλτη είχε προκληθεί σάλος, καθώς το φορτηγό πέρασε και από το Μαξίμου, από το οποίο εξήλθαν ο Πρωθυπουργός και συνεργάτες του για να παρακολουθήσουν τη μουσική εκδήλωση. Ως φαίνεται, εκείνη την ώρ η ΕΛ.ΑΣ δεν ασχολείτο με την ασφάλεια του Πρωθυπουργού, για να καταγράψει και να ενημερώσει αρμοδίως γα τη διενέργεια της συναυλίας!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις