Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

To facebook γέμισε πατρινά... avatars! Η νέα τάση και πώς να φτιάξεις το δικό σου!

To facebook γέμισε πατρινά... avatars! Η...

Η νέα είδηση στο χώρο της τεχνολογίας

Τι τελευταίες μέρες, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις στον χώρο της τεχνολογίας αφορά την κυκλοφορία των avatars στο Facebook, για Android και iPhone συσκευές.

Μάλιστα πολλοί πατρινοί έχουν υποκύψει στη νέα τάση και το facebook έχει γεμίσει με τα avantars που έχουν δημιουργήσει.

Ο ένας μετα τον άλλον δημιουργούν το δικό τους avantar φροντίζοντας να τους μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο. Μέσω του avantar μπορείς να εκφράσεις την προσωπικότητά σου στο Facebook και να επιλέξεις χτενίσματα, outfits και άλλα. Μάλιστα το αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις είναι εντυπωσιακό αφού μοιάζει αρκετά με την πραγματική εικόνα του δημιουργού και παραπέμπει έντονα σε αυτόν. 

Πολλοί χρήστες μάλιστα χρησιμοποιούν το avantar που δημιούργησαν είτε σαν φωτογραφία προφίλ είτε σαν αντίδραση στις συνομιλίες τους.

Πώς θα φτιάξεις το δικό σου avantar στο facebook

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να δημιουργήσεις το δικό σου avatar, είναι να επιβεβαιώσεις ότι η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στη συσκευή σου. Για να το τσεκάρεις, πρέπει να κάνεις κλικ στο burger (τις τρεις οριζόντιες γραμμές στο μενού) και να πατήσεις στο See More. Από εκεί θα δεις εάν εμφανίζεται στη συσκευή σου η επιλογή των avatars.

Σε περίπτωση που δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, τότε θα χρειαστεί να περιμένεις μερικές μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη λειτουργία. Έπειτα, ξεκινά η καθ'αυτή διαδικασία δημιουργίας του avatar, μέσω του οποίου μπορείς «να εκφράσεις την προσωπικότητά σου στο Facebook και να επιλέξεις χτενίσματα, outfits και άλλα», όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της εταιρείας.

 Αφού πατήσεις Επόμενο (Next), στη συνέχεια καλείσαι να επιλέξεις το χρώμα της επιδερμίδας σου. Ασφαλώς, το σύστημα θα σου προτείνει το πιο αντιπροσωπευτικό φύλο, με βάση τις προσωπικές πληροφορίες που έχεις δώσει.

Ύστερα και από την επιλογή του φύλου, σειρά έχουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά: τα μαλλιά, το σχήμα του προσώπου, το σχήμα και το χρώμα των ματιών, τα φρύδια, τα γυαλιά και η μύτη, ενώ οι άντρες μπορούν να προσθέσουν μουστάκι και γένια. 

Η επόμενη σελίδα είναι αφιερωμένη στα outfits, δηλαδή στη μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και καπέλα σε διάφορα χρώματα και στιλ. 

Κι αφού ολοκληρωθεί κι αυτή η διαδικασία, μπορείς έπειτα να επιλέξεις αυτή τη φωτογραφία από το avatar σου ως φωτογραφία προφίλ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight