Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Επανεκκίνηση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στο MareWest

Επανεκκίνηση λειτουργίας των εμπορικών κ...

Ανακοίνωση του Εμπορικού Κέντρου

 Τα εμπορικά καταστήματα του MareWest είναι και πάλι ανοικτά και υποδέχονται το κοινό, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Το εμπορικό πάρκο MareWest ακολουθεί απόλυτα τα μέτρα προστασίας του κοινού όπως αυτά ορίζονται από τις αρχές, ενώ πέρα από την τοποθέτηση αντισηπτικών gel στους εν λειτουργία κοινόχρηστους χώρους του, πραγματοποιούνται τακτικοί, σχολαστικοί καθαρισμοί και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση των αποστάσεων.

Τα εμπορικά καταστήματα του MareWest θα λειτουργούν  09:00 – 21:00 τις καθημερινές και 09:00 – 20:00 το Σάββατο, το κατάστημα ΟΠΑΠ τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο 9:00-22:00, ενώ το ωράριο λειτουργίας του Σκλαβενίτη παραμένει 08:00 – 21:00 τις καθημερινές και 08:00 – 20:00 το Σάββατο.

Τα καταστήματα εστίασης θα επαναλειτουργήσουν από την Δευτέρα 25/05 ενώ το Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής του MareWest, η Παιδική Χαρά και ο παιδότοπος Volta, θα λειτουργήσουν σε επόμενο χρόνο, σταδιακά και με βάση τις σχετικές οδηγίες των αρχών. Παράλληλα, το minibus του MareWest δεν θα πραγματοποιεί προς το παρόν δρομολόγια.

Απολαύστε και εσείς τη βόλτα σας σε ένα ανοιχτό και ασφαλές περιβάλλον, σε προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και κάντε τις αγορές σας τηρώντας τους κανόνες προστασίας.

Η βόλτα έρχεται ξανά… στο MAREWEST φυσικά!

 Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MAREWEST:

  • Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
  • Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
  • Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
  • Parking: 800 δωρεάν θέσεις
  • Βρέφη: εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
  • Parking ποδηλάτων
  • Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα με Αναπηρία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά