Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σποτ με τον Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείες

Η νέα επικοινωνιακή εκστρατεία της γ.γ. Πολιτικής Προστασίας

Νέα επικοινωνιακή εκστρατεία με τίτλο "Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές" εγκαινιάζει στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, καθώς, όπως λέει ο αρμόδιος υφυπουργός, Νίκος Χαρδαλιάς, "κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες".

Στο σχετικό σποτ, ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης μιλά για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι πολίτες, όταν δεν τηρούν τις αναγκαίες αποστάσεις και μαζεύονται στις πλατείες. "Ο συνωστισμός αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος" εμφανίζεται να λέει ο ηθοποιός. "Τον αποφεύγουμε, και αποφεύγουμε τα χειρότερα".

Σε δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει ότι "η διαμόρφωση της νέας μας καθημερινότητας είναι μία σταδιακή διαδικασία. Ίσως μας φαντάζει αργή, με δεδομένη την κόπωση των τελευταίων εβδομάδων, είναι όμως απαραίτητο να λειτουργήσουμε με σύνεση, με πειθαρχία, σταθμίζοντας και αξιολογώντας το κάθε μας βήμα. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει πολλά. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ανυπομονησία μας και την βιασύνη μας να τα θέσουν σε κίνδυνο. Παραμένουμε πειθαρχημένοι, παραμένουμε υπεύθυνοι, γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες. Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις