Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία! Ήθελε σέλφι για να γιορτάσει το τέλος της καραντίνας κι έπεσε στο κενό!

Τραγωδία! Ήθελε σέλφι για να γιορτάσει τ...

Έπεσε από ύφος 30 μέτρων

ια γυναίκα από το Καζακστάν σκοτώθηκε την Κυριακή μετά από πτώση στο κενό από ύψος τουλάχιστον 30 μέτρων στην Αττάλεια της Τουρκίας. Η νεαρή γυναίκα, ήθελε να ποζάρει για να γιορτάσει το τέλος της καραντίνας λόγω του κορονοϊού. Η Olesia Suspitsina, 31 ετών, είχε πάει για πεζοπορία στο γραφικό πάρκο Duden της Αττάλειας μετά από εβδομάδες που ακολουθούσε τις οδηγίες της απαγόρευσης κυκλοφορίας, σύμφωνα με το τουρκικό Sputnik.


Για να σηματοδοτήσει το τέλος της καραντίνας, η κοπέλα πέρασε την περίφραξη και πόζαρε για να την φωτογραφίσει η φίλη της, όμως έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια της έντρομης φίλης της. Η «φωτογράφος» κάλεσε αμέσως τις αρχές, οι οποίες βρήκαν το σώμα του υπηκόου του Καζακστάν στο νερό, προτού το μεταφέρουν στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής της Αττάλεια. Η αστυνομία έκρινε ότι ο θάνατος του θύματος ήταν ατύχημα.

Η Suspitsina, που είχε εργαστεί ως ξεναγός για πέντε χρόνια στην περιοχή, έγραψε προηγουμένως σε μια ανάρτηση στο Instagram: «Θα θαυμάζω πάντα την ομορφιά της τουρκικής φύσης. Αυτός είναι ο παράδεισός μου...»

Πηγή: ethnos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις