Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χίος: Πυρκαγιές και επεισόδια στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ- Νεκρή 47χρονη Ιρακινή

Χίος: Πυρκαγιές και επεισόδια στο hotspo...

Ολοήμερα επεισόδια που κορυφώθηκαν το βράδυ του Μ. Σαββάτου

Δύο καμένα αυτοκίνητα, καμένες σκηνές μεταναστών, καταστροφές στις φρουρές των Αστυνομικών, είναι ο απολογισμός των εκτεταμένων επεισοδίων που ξεκίνησαν από το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και κορυφώθηκαν τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η είδηση του θανάτου 47χρονης Ιρακινής, σκόρπισε φόβο και ανασφάλεια στους διαμένοντες της ΒΙ.ΑΛ. που θεώρησαν ότι είναι ακάλυπτοι από υγειονομική περίθαλψη, αφού η άτυχη 47χρονη είχε παραπεμφθεί στο Νοσοκομείο Χίου και είχε σταλεί πίσω στο hotspot, καταλήγοντας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όπως αργότερα έγινε γνωστό η 47χρονη Ιρακινή, είχε υποβληθεί σε εξετάσεις για κορωνοϊό με αρνητικά αποτελέσματα, κάτι που διευκρινίστηκε από τις αρχές με δεδομένο ότι αρκετοί διαμένοντες της ΒΙ.ΑΛ. φοβήθηκαν ότι η αιτία θανάτου της 47χρονης ήταν η προσβολή από τον Covid19.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στις 21:00 του Μεγάλου Σαββάτου όταν ομάδα μεταναστών ξεκίνησε την επίθεση με πέτρες προς τους Αστυνομικούς με αποτέλεσμα λίγο αργότερα τα επεισόδια να γενικευτούν. Τα επεισόδια εντάθηκαν σε τέτοιο βαθμό που κάηκαν σκηνές, 2 αυτοκίνητα, η καντίνα που βρίσκονταν στο Κ.Υ.Τ., οικίσκοι καθώς και οι φρουρές των Αστυνομικών.

Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα, ο πετροπόλεμος συνεχίζονταν με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να επιβάλουν την τάξη.

Πηγή: politischios.gr

Βίντεο από τα επεισόδια στη ΒΙ.ΑΛ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις