Από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τυρόπιτα σουφλέ. Υλικά για ένα ταψί 30 Χ 40 εκ.: 1 πακέτο (500γρ.) φύλλα κρούστας, 300γρ. τριμμένη φέτα, 200γρ. τριμμένο ημίσκληρο τυρί, 4 αυγά, 125γρ. λιωμένο βούτυρο Όλυμπος, 1 κουτί (330ml) υγρή σόδα, λίγο αλάτι (ανάλογα με το πόσο αλμυρή είναι η φέτα), 1 χτυπημένο αυγό για την επιφάνεια.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr