Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σαββάτο 4 Απριλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Σαββάτο 4 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Λέοντα - σε γέμιση.

 

Κριός

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι και μια τάση να προσφέρετε.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες σκέψεις, φρέσκες ιδέες και με εξαιρετικές επαφές με τρίτους. Ευνοούνται τα ταξίδια!

Δίδυμοι

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να αισθάνεστε απαισιόδοξα και μια αδικαιολόγητη απογοήτευση. Οι σχέσεις σας με τον περίγυρο και ειδικά με το ταίρι σας μπερδεύονται τόσο, που αισθάνεστε ότι όλα θα καταρρεύσουν γύρω σας… 

Καρκίνος

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριων λόγο. Στα αισθηματικά επικρατεί ένταση, που μπορεί να φέρει και τη οριστική ρήξη μιας σχέσης. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

Λέων

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν σήμερα. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

Παρθένος

Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως ηλεκτρισμένη, και εντάσεις. 

Ζυγός

Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται. 

Σκορπιός

Μη χάνετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, κάνοντας επαφές με άτομα κύριος που θα βοηθήσουν στη μελλοντική σας άνοδο. 

Τοξότης

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Αιγόκερως

Δώστε αγάπη και ζεστασιά στο ταίρι σας. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό της ημέρας να σας κάνει ψυχρού και απόμακρους. Προσοχή στην οδήγηση !!!

Υδροχόος

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας ανανεώσουν.

Ιχθείς

Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Κάντε υπομονή και τα γεγονότα θα σας δείξουν από μόνα τους ποια θα είναι η καταλληλότερη επόμενη κίνηση από μεριά σας. 

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being