Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έντονες αντιδράσεις για τον βανδαλισμό του Εσταυρωμένου στα Κρύα Ιτεών - Καθαρίστηκε από τα σπρέι

Έντονες αντιδράσεις για τον βανδαλισμό τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στον ιερό ναό Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών

Λίγες μέρες προ του εκουσίου Πάθους του Ιησού Χριστού, προ των Αγίων Του Παθών για τη σωτηρία του ανθρωπίνου Γένους, σαν να μην μας φθάνουν όσα βιώνουν οι πιστοί τον τελευταίο καιρό με τον κορωνοϊό και τους κλειστούς ιερούς ναούς, με πολύ πόνο o εφημέριος  του Ιερού Ναού Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών Πατρών αντικρίσε την θλιβερή αυτή εικόνα. Κάποιος ή κάποιοι βανδάλισαν με σπρέι τον εσταυρωμένο Ιησού μέσα σε προσκυνητάρι μπροστά από τον ιερό ναό. Την ενέργεια αυτή καταδίκασαν όλοι, ενώ οι άνθρωποι του ιερού ναού προχώρησαν στον καθαρισμό από το σπρέι, της αναπαράστασης της σταύρωσης του Ιησού.

 

Οι άνθρωποι του Ι.Ν. καθάρισαν το σπρέι

Τη βεβήλωση του εσταυρωμένου διαπίστωσαν το απόγευμα της Τετάρτης πιστοί που πήγαν στο προσκυνητάρι για να ανάψουν το καντήλι και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Στο εσωτερικό του ναΐσκου, υπήρχαν παντού υπολείμματα από το μαύρο σπρέι που χρησιμοποιήθηκε, ενώ η αναπαράσταση της σταύρωσης είχε βεβηλωθεί. 

Στις δύσκολες ημέρες που περνά και η εκκλησία και λίγες ημέρες πριν το Αγιο Πάσχα, κάποιοι επέλεξαν με αυτό τον τρόπο να προκαλέσουν. Η εκκλησία θεωρεί αυτές τις κινήσεις μεμονωμένα περιστατικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις