Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μένω σπίτι» αλλά…!

Μένω σπίτι» αλλά…!

Του Dranis

«Η κυβέρνηση δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας». Για άλλη  χώρα μιλάνε η δεν ξέρουν από μάχες!

Η έλλειψη ατομικών μέσων προστασίας είναι ήδη πραγματικότητα στις δημόσιες δομές υγείας. Με σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αυτοί που υπάρχουν  έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους ασθενείς  δίχως  μάσκες , γάντια , γυαλιά, τα  αντισηπτικά υγρά αποτελούν είδος προς εξαφάνιση, και στο νοσοκομείο του Ριου βρέθηκαν 6 γιατροί με Κορωναίο!  

Πανδημία για την κυβέρνηση είναι οι εργαζόμενοι. Εκεί δίνουν  την πραγματική μάχη για την πλήρη εξολόθρευση  τους, αποδεκατίζοντας   τα  δικαιώματα τους με ελεύθερες απολύσεις, μείωση 50%  των αποδοχών τους , ελεύθερο ωράριο…!

Και η μάχη της κυβέρνησης συνεχίζεται με κατά μέτωπο επίθεση στα κρατικά ταμεία. Χρηματοδοτούν τα κόμματα με 13,5 εκατ. ευρώ, μοιράζουν στις ιδιωτικές κλινικές  30εκατ.  ως «αποζημίωση» για ελέγχους   και αντί επίταξης  οι ιδιωτικές ΜΕΘ αποζημιώνονται με 1600 ευρώ τη μέρα!!

Εσύ τώρα ξέρεις, είναι  κρίσιμες οι ώρες και «μένω σπίτι» αλλά… «όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις