Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Δανάη Λουκάκη μεταμορφώθηκε σε Μπέσσυ Αργυράκη ερμηνεύοντας το τραγούδι της "Λάμψης" -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η Δανάη Λουκάκη μεταμορφώθηκε σε Μπέσσυ ...

Η στιγμή ήταν από τις καλύτερες και πιο...νοσταλγικές του σώου Your Face Sounds Familiar που είδαμε την Κυριακή 22/3/2020

Μέσα στο ζοφερό περιβάλλον που ζούμε λόγω των αυστηρών μέτρων κατά της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, κάποια από τα νούμερα και μιμήσεις του μαγνητοσκοπημένου σώου και χωρίς την παρουσία κοινού στο στούντιο, «Υοur Face Sounds Familiar» που είδαμε το βράδυ της Κυριακής 22 Μαρτίου 2020 στο κανάλι του ΑΝΤ1, ήταν θα λέγαμε απολαυστικά όπως αυτό που έκανε η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη μιμούμενη την ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό Μπέσσυ Αργυράκη και παρουσιάζοντας το τραγούδι που είχε ερμηνεύσει στα 90ς, και ήταν το τραγούδι τίτλων του καθημερινού σήριαλ «Η Λάμψη» του αλησμόνητου Νίκου Φώσκολου.

 Η Δανάη Λουκάκη που είναι εκ των ηθοποιών του σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» κλήθηκε σε μία ιδιαίτερη αποστολή καθώς μεταμορφώθηκε σε Μπέσσυ Αργυράκη, τραγουδώντας το κομμάτι της σειράς “Λάμψη” με τίτλο «Μες στην προσευχή μου» που είχε γράψει, στίχους και μουσική ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Μάλιστα η μεγάλη έκπληξη ήταν πως η Κάτια Δανδουλάκη που υποδυόταν στο πολύ επιτυχημένο σήριαλ τη Βίρνα Δράκου, έκανε ένα ολοκαίνουριο γύρισμα μίας σκηνής του σήριαλ όπου είχε εμφανιστεί τότε ως ηθοποιός για λίγο και η Μπέσσυ Αργυράκη ως Μπέσσυ Αργυρίου. Μάλιστα η εκ των κριτών Μίρκα Παπακωνσταντίνου διερωτήθηκε με χιούμορ, ποια έκανε τη Δανδουλάκη και μόλις η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου είπε πως ήταν η ίδια η Κάτια Δανδουλάκη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου έμοιαζε να μην το πιστεύει.

Πάντως η Δανάη Λουκάκη την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι είχε κάποια τεχνικά θέματα καθώς άκουγε τη φωνή της, όπως είπε μετά ενώ στην βαθμολογία που τροποποιήθηκε με καταληκτική αυτή της προέδρου της κριτικής επιτροπής Μίρκας Παπακωνσταντίνου, δεν πήγε ψηλά.

Το σώου να αναφέρουμε πως συνεχίζεται για την ώρα κανονικά και το νέο μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 29/3 ενώ μεταξύ των καλλιτεχνών που θα δούμε θα είναι και μιμήσεις του Τζορτζ Μάικλ αλλά και της Ισλανδής Μπιοργκ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight