Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: Να στηθεί μηχανισμός στήριξης αδυνάτων και μοναχικών ανθρώπων

Ν. Παπαδημάτος: Να στηθεί μηχανισμός στή...

Έκκληση προς τον Δήμαρχο Πατρέων και τον Μητροπολίτη

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος προχώρησε στην εξής τοποθέτηση-αίτημα προς τη Δημοτική Αρχή και την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργεί στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες η έξαρση του κορωνοϊού:

«Ζούμε όλοι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Όπως φαίνεται η έξαρση του κορωνοϊού, παρά την σθεναρή μάχη κυβέρνησης και πολιτών, θα μας ταλαιπωρήσει για αρκετές εβδομάδες ακόμη.

Απευθύνω, λοιπόν, προσωπικό κάλεσμα στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη και στην Εκκλησία μας, με επικεφαλής στην περιοχή μας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο, να στηθεί ένας μηχανισμός στήριξης των αδυνάτων και των μοναχικών ανθρώπων, καθώς επίσης και των κοινωνικά ευαίσθητων και ευπαθών ομάδων, μέσω του οποίου θα γίνεται κατ΄ οίκον διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Με  αυτόν τον τρόπο όλοι αυτοί οι συμπολίτες μας θα αισθανθούν εμπράκτως την αγάπη μας και την φροντίδα μας σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία που απαιτείται αλληλεγγύη. Ξαναλέω, το πρόβλημα με τον κορωνοϊό φαίνεται πως θα έχει διάρκεια, οπότε οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας και ειδικά αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη, με αίσθημα ευθύνης, αγάπης και κοινωνικής ευαισθησίας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις