Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Έκλεψαν μηχανή και όχι μόνο, αλλά συνελήφθησαν

Δυτ. Ελλάδα: Έκλεψαν μηχανή και όχι μόνο...

Περιστατικά κλοπών σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 31, 37, 22 και 28 ετών, διότι προχθές το βράδυ, διέρρηξαν κτίριο, με σκοπό την κλοπή σιδήρου και καλωδίων, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και συνελήφθησαν.

Επιπλέον, κοντά στον τόπο του περιστατικού οι αστυνομικοί βρήκαν τρία αυτοκίνητά των δραστών, τα οποία και κατέσχεσαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σύλληψη  για κλοπές μοτοσικλετών
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 15χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο δράστης με συνεργό έναν 14χρονο Έλληνα, πριν από τέσσερις ημέρες είχαν αφαιρέσει την μοτοσικλέτα έξω από οικία στην
Πάτρα, ενώ πριν από πέντε ημέρες είχαν αφαιρέσει ακόμη ένα μοτοποδήλατο.

Σύλληψη  για παράνομη οπλοκατοχή


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 20χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μια σιδερογροθιά.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 33χρονος Έλληνας, διότι ενεργώντας από κοινού με έναν 24χρονο Έλληνα που αναζητείται, διέρρηξαν  κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών και αφαίρεσαν μια εργαλειοθήκη και μια εξάτμιση μαζί με τον καταλύτη της.

Τα κλεμμένα αντικείμενα, βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη   για κλοπή


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 34χρονος Έλληνας, διότι προχθές το μεσημέρι αφαίρεσε από χωράφι ημεδαπού  μία μη λειτουργική μηχανή αυτοκίνητου, μεταλλικά αντικείμενα από μηχανές αυτοκινήτων, ένα μεταλλικό τρίποδα και διάφορα μικροεργαλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις