Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ευχαριστώ του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Το ευχαριστώ του Εμπορικού Συλλόγου Πατρ...

Και ιδιαίτερα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

 

"Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών θέλει να εκφράσει δημόσια την συμπαράσταση, τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και ιδιαίτερα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών", αναφέρει στην ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας παράλληλα ότι "η  Κυβέρνηση οφείλει να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας άμεσα τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό".

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

"Οι γιατροί μας και το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας δίνουν αυτή την στιγμή με την επιστημονική τους επάρκεια και την αυτοθυσία τους την σκληρή μάχη για την Δημόσια Υγεία, για να μείνει η κοινωνία μας όρθια.

Είναι εξάλλου γνωστό ότι σ’ όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης και των περικοπών στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας το δικό τους φιλότιμο και η επιστημοσύνη τους είναι αυτά που απέτρεψαν την κατάρρευσή του.

Σήμερα μέσα από την κρίση της πανδημίας του Κορωνοϊού έγινε φανερή σε όλους η αξία του Δημόσιου χαρακτήρα και η ανάγκη ενίσχυσης του συστήματος Υγείας το οποίο θα πρέπει να καλύπτει το σύνολο του πληθυσμού της χώρας χωρίς εξαιρέσεις.

Η Κυβέρνηση οφείλει να ενισχύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας άμεσα τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως οφείλει επίσης να στηρίξει της μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται συνολικά με ουσιαστικά μέτρα για να αποφευχθεί η κατάρρευση τους που θα έχει δραματικές συνέπειες στην οικονομία και στους εργαζόμενους.

Αυτή την στιγμή όλοι οι φορείς αλλά και ο καθένας μας προσωπικά πρέπει να φερθούμε με υπευθυνότητα ακολουθώντας πιστά τις ιατρικές συμβουλές για να βγούμε από αυτήν την δοκιμασία όρθιοι και υγιείς".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις