Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αργύρης Πανταζάρας: Η πρόταση για τις «Άγριες μέλισσες» και το «Κόκκινο ποτάμι»

Αργύρης Πανταζάρας: Η πρόταση για τις «Ά...

«Είχα ήδη ξεκινήσει γυρίσματα όταν μου πρότειναν να πάω στις “Άγριες Μέλισσες”»

Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Αργύρης Πανταζάρας. Στην πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο ταλαντούχος ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν τον είδαμε στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε στο Κόκκινο Ποτάμι.

«Πολλές φορές τις δουλειές τις κλείνουμε σε σχέση με το χρόνο, σε σχέση με κάποιες συμφωνίες. Ανωτέρα βία, δηλαδή, είναι ο χρόνος. Μετά είναι αν τα βρίσκουμε και μετά είναι αν θα το κάνουμε. Το Κόκκινο Ποτάμι προέκυψε πολύ νωρίτερα και με γοήτευσε τόσο πολύ γιατί ακολουθούμε έναν διαφορετικό ρυθμό. Δεν ακολουθούμε μια πλοκή, αλλά μια αντίστροφη μέτρηση ιστορική.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το πώς τα ζυγίζω, έχει να κάνει ότι είναι διαφορετική η δουλειά η μία από την άλλη, αλλά είχαμε ήδη αρχίσει γυρίσματα και είχαμε πάρα πολύ καλές επαφές και σχέσεις με συνεργάτες και συντελεστές από ‘δω. Γι’ αυτό και συνεχίζανε οι συζητήσεις. Δεν μιλήσαμε για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, δεν φτάνω σε σημείο ποτέ αν δεν περάσουμε το πρώτο στάδιο», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight