Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Κορωνοϊος: Ούτε ένα μάθημα χαμένο μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας τηλε-εκπαίδευσης, από το Ιδιαίτερο Φροντιστήριο

Κορωνοϊος: Ούτε ένα μάθημα χαμένο μέσω τ...

Από την Δευτέρα 9/3 λειτουργεί η σύγχρονη πλατφόρμα του φροντιστηρίου

Η Εκπαίδευση είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση. Μια υπόθεση που στηρίζεται στην αγάπη, τον σεβασμό και εκφράζεται μέσα από την ποιότητα και την καινοτομία. Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Ιδιαίτερο, δημιουργήθηκε το 2012 απαντώντας στην ανάγκη για ποιοτική εκπαίδευση και μάλιστα στις περιοχές της Οβρυάς και της Εγλυκάδας που βρίσκονται εκτός κέντρου. Οι μαθητές και οι γονείς τους σύντομα αντιλήφθηκαν ότι στο Ιδιαίτερο οι υπηρεσίες Εκπαίδευσης ξεφεύγουν από την παραδοσιακή έννοια, καθώς οι καθηγητές στηρίζουν ουσιαστικά τους μαθητές τους αναγνωρίζοντας τις πραγματικές δυνατότητες του καθενός και προσαρμόζοντας τα προγράμματα σπουδών και τις μεθόδους διδασκαλίας στις ανάγκες τους προκειμένου να πετυχαίνουν επιδόσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Οι επιτυχίες του Φροντιστηρίου Ιδιαίτερο στις πανελλαδικές εξετάσεις, ακόμα και με πρωτιές εκπαιδευόμενων σε διαφορετικές σχολές επιβεβαιώνουν την ουσία του του μότο «εδώ σπουδάζεις» που συνοδεύει το όνομα του Ιδιαίτερου.

Μέσα σε αυτή την περίοδο όπου η Εκπαίδευση αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη κρίση λόγω του κορωνοϊού και της αναστολής λειτουργίας των εκπαιδευτικών χώρων, το Ιδιαίτερο καινοτομεί, έτσι ώστε να προσφέρει στους μαθητές του τις υπηρεσίες του με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας.

Ήδη από την Δευτέρα 9/3 λειτουργεί η σύγχρονη πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης με προσομοίωση πίνακα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να συνεχιστεί η διδασκαλία της ύλης απρόσκοπτα και ταυτόχρονα χωρίς κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Θέτοντας σε προτεραιότητα τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, αλλά και την αγωνία των οικογενειών τους σε ό,τι αφορά την επαρκή προετοιμασία για τις πανελλαδικές και όχι μόνο, οι καθηγητές του Ιδιαίτερου διδάσκουν κανονικά τα μαθήματα τους καινοτομώντας με την διαδικτυακή πλατφόρμα τηλε-εκπαίδευσης.

Εξάλλου, το Φροντιστήριο Ιδιαίτερο αποδεικνύει συνεχώς τα τελευταία χρόνια πως έχει εισάγει μια νέα φιλοσοφία στον χώρο μέσα από την αδιάκοπη στήριξη των μαθητών, τη συνεχή αξιολόγηση και ενημέρωση των γονέων αλλά και τη μόνιμη συνεργασία –μοναδική για τα δεδομένα της πόλης - με πιστοποιημένο Σύμβουλο Σταδιοδρομίας που προσφέρει εντελώς δωρεάν ψυχομετρικά τεστ, ενημερώνει πλήρως τους μαθητές και τους γονείς για τις σχολές, τα προγράμματα σπουδών, τα μεταπτυχιακά προγράμματα και τις επαγγελματικές προοπτικές τους, ώστε να κάνουν τις πιο εύστοχες επιλογές. Τα βιβλία του Ιδιαίτερου, που δίνονται δωρεάν στους μαθητές, περιέχουν πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για κάθε μάθημα, και μάλιστα σε θέματα αυξημένης δυσκολίας που προετοιμάζουν κατάλληλα για τις Πανελλαδικές. Κι επειδή εδώ η εκπαίδευση αποτελεί μια υπόθεση που δεν αφορά μόνο τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τις δεξιότητες εν γένει των μαθητών, από τον Σεπτέμβριο του 2019 το Ιδιαίτερο συνεργάζεται με τη Robotica προσφέροντας μαθήματα ρομποτικής με εξειδικευμένους καθηγητές.

Η καινοτομία, ο σεβασμός στους μαθητές και η απόλυτη προσήλωση στον στόχο της εκπαίδευσης είναι εκείνα που κάνουν το Ιδιαίτερο να ξεχωρίζει για την οργάνωση, τη σύγχρονη δομή και την άμεση αντίδραση με αποτελεσματικές λύσεις που ευνοούν τους μαθητές του. Η εκπαίδευση είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση και εδώ το γνωρίζουν πολύ καλά. 

Υπεύθυνοι Σπουδών:

Βαζούρας Κωνσταντίνος, Μαρτζακλή Σπυριδούλα, Μπακέττας Ιωάννης

Για πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ:

·Δημοκρατίας 56, Οβρυά

·Εγλυκάδος 130

Τ: 261 052 6381

www.idietero.edu.gr

https://www.facebook.com/IdieteroFrontistirio/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being