Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Γιατί ξαφνικά άρχισαν να αποκρύπτουν από ποιες πόλεις προέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού;

Γιατί ξαφνικά άρχισαν να αποκρύπτουν από...
THE BEST

Αν μη τι άλλο, είναι περίεργο...

Την Κυριακή 8 και τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, η ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, έγινε από τον κ. Τσιόδρα με τρόπο ελλιπή. Ενώ μέχρι το Σάββατο ανέφερε, μεταξύ άλλων και τις πόλεις από τις οποίες προέρχονται τα νέα κρούσματα, από την Κυριακή η πληροφορία αυτή αποκρύπτεται.

Γιατί άραγε;

Ίσως να σκεφτεί κανείς, ότι το κάνουν για να μην προκαλούν ανησυχία σε μια τοπική κοινωνία, στην οποία  θα εκδηλωθούν αρκετά κρούσματα. Και για να μην ανησυχήσει αποκρύπτουμε την αλήθεια.

Πάμε τώρα στον αντίλογο:

Όσο οι κάτοικοι μιας περιοχής δεν μαθαίνουν ότι ο ιός έφτασε και στη δική τους πόρτα, δύσκολα θα πειθαρχούν στις οδηγίες για τη λήψη μέτρων. Πολύ απλοϊκά σκεφτόμενοι σού λένε: «αφού δεν υπάρχει κανένα κρούσμα στην περιοχή, εμείς τη βγάλαμε καθαρή, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, άρα ούτε λόγος να προσέχουμε». Ειδικά καθώς ήδη έχει παραχθεί η άποψη ότι ο κορωνοϊός είναι μια υπόθεση της Ηλείας, της Αχαΐας, άντε και λίγο της Ζακύνθου και της Αθήνας. Μάλιστα έχει εμπεδωθεί τόσο πολύ αυτή η (λανθασμένη) άποψη που όπως έλεγαν στο thebest Πατρινοί που ταξίδεψαν την Κυριακή στην Κόρινθο «μόλις οι Κορίνθιοι άκουγαν Πατρινός, μαζεύονταν σα να είχαν να κάνουν με κάποιοξ επικίνδυνο»!

Επιπροσθέτως υπάρχουν και εκείνοι που …πονηρά(;) σκεφτόμενοι θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν ανακοινώνει τον προέλευση των κρουσμάτων για να μην εγερθεί κύμα αξιώσεων για μέτρα οικονομικής στήριξης από επιχειρήσεις στις πληττόμενες περιοχές.

Άραγε, τι από τα παραπάνω συμβαίνει;

Και γιατί ο επιστήμονας κ. Τσιόδρας αποκρύπτει τη σημαντική αυτή πληροφορία; Γιατί ο κ. Τσιόδρας και όχι η κυβέρνηση κάνει την ενημέρωση και χρεώνεται την απόκρυψη.

Άραγε υπηρετεί κάποια σκοπιμότητα;

Και ποια είναι αυτή;

Επιπροσθέτως , είναι σωστό η επιστήμη να υπηρετεί σκοπιμότητες;

Ας μας απαντήσει ο συμπαθής κατά τα άλλα κ. Τσιόδρας, για να καταλάβουμε γιατί οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν δικαίωμα να μαθαίνουν τι συνθήκες επικρατούν στον τόπο τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις