Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Κατεπείγουσα εισαγγελική προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες του Δημάρχου Πύργου

Κορωνοϊός: Κατεπείγουσα εισαγγελική προκ...

Aπό την Εισαγγελία Πύργου

Μόλις διετάχθη κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πύργου για το θέμα των καταγγελιών του Δημάρχου Πύργου, ενώ ξεκινάνε άμεσα με λήψη καταθέσεων.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, πρόκειται για συγγενείς και πρόσωπα που σχετίζονται με τους ασθενείς που επέστρεψαν από τους Αγίους Τόπους και αμέριμνοι παρά τον κορωναϊό συνεχίζουν να κυκλοφορούν κάτοικοι του Πύργου, στους οποίους έχει δοθεί οδηγία να παραμένουν σε κατ΄οίκον περιορισμό και να αποφεύγουν τις επαφές με τρίτα πρόσωπα.

 

πηγή patrisnews.com

Ο κορωνοϊός είναι εδώ αλλά κάποιοι κάτοικοι του Πύργου Ηλείας συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει. Σε πραγματική απόγνωση εμφανίστηκε ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος όσον αφορά την συμπεριφορά συμπολιτών του που ενώ θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού εκείνοι κυκλοφορούν κανονικά ανάμεσα στους συμπολίτες τους.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι σε έναν νομό όπως ο νομός Ηλείας που είναι σε κατάσταση συναγερμού οι άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα και είναι συγγενείς των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους ή εργάζονται μαζί.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Πύργου, συνεχίζουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στο ερώτημα αν είναι πολλοί είπε ότι σίγουρα είναι αρκετοί. Το μεγάλο πρόβλημα όπως είπε είναι το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας. Όπως είπε κυκλοφορούν στα καφενεία στην αγορά. «Αντί να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό κυκλοφορούν ελεύθεροι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις