Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προβληματισμός στην εστίαση της Πάτρας- Μετά την ακύρωση του καρναβαλιού ήρθε ο κορωνοϊός

Προβληματισμός στην εστίαση της Πάτρας- ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Απότομη πτώση καταγράφεται στην εστίαση και αναψυχή λόγω κορωνοϊού

Οι Πατρινοί τα τελευταία 24ωρα μετά τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό είναι μουδιασμένοι. Οι εμπορικές συναλλαγές ... αποστειρώνονται και δεν είναι λίγοι αυτοι που αποφεύγουν να βγαίνουν παρά την καλοκαιρία για καφέ και φαγητό. Μόνο κάποιοι νέοι συνεχίζουν τη ρουτίνα τους, ωστόσο και πάλι με προσοχή και σε καταστήματα χωρίς πολύ κόσμο. Ο συνωστισμός που -υπο άλλες συνθήκες - ήταν δέλεαρ για τους πελάτες, πλέον αποτελεί αντικίνητρο. Οι επιχειρηματίες της εστίασης και αναψυχής, αναζητούν οικονομική ενίσχυση και σε πρώτη φάση, μέτρα ελάφρυνσης από τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος.

 

Ανυπόστατες οι φήμες για αποκλεισμό από τις αποζημιώσεις όσων "έκαναν" καρναβάλι

Φήμες που αφορούσαν σε αποκλεισμό από τις κρατικές επιχορηγήσεις ή διεκδικούμενες αποζημιώσεις εκείνων που συμμετείχαν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις, είναι τελείως εκτός πραγματικότητας σύμφωνα με τον ΣΚΕΑΝΑ ενώ δεν προκύπτει κάποια επίσημη ανακοίνωση επ αυτού.

Εξάλλου όπως δήλωσε στο thebest.gr ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου, η Πάτρα και ειδικότερα ο δήμος υπάκουσε στην απαγόρευση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί η πόλη επειδή βγήκαν λιγοστά πληρώματα και έκαναν παρέλαση.

Πάντως σύμφωνα με τον ΣΚΕΑΝΑ το κύριο μέλημα του συλλόγου είναι το "από εδώ και πέρα" μετά τις τελευταίες εξελίξεις που θορύβησαν τον κόσμο, εξαιτίας των διαπιστωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στην Δυτ. Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις