Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Αχαΐας δεν μιλάει στο thebest.gr γιατί δημοσιεύει και απόψεις άλλων οι οποίες τον ενοχλούν!

Ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Αχαΐας δεν μ...

Αφορμή ένα άρθρο Φαρμακοποιών για φάρμακα σε καρκινοπαθείς και ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας

Την απροθυμία του να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στο thebest.gr εξέφρασε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, κ. Ανδρέας Σοφιανόπουλος.

Σε επικοινωνία του thebest.gr μαζί του, στο πλαίσιο ρεπορτάζ σχετικά με το πού μπορούν να βρουν οι ευπαθείς ομάδες μάσκες προσκειμένου να προστατευθούν από τις ιώσεις και τον κορωνοϊό, μετά την έλλειψη που υπάρχει στο εμπόριο, αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας πως το thebest.gr είναι «κίτρινο».

Αιτία, όπως ανέφερε, ήταν η δημοσίευση του άρθρου, Κοινωνική μας ευθύνη να διαθέτουμε τα φάρμακα σε καρκινοπαθείς και ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, στη στήλη Απόψεις.

Πρόκειται για άρθρο των φαρμακοποιών Γεωργίας Καρλή και Γεώργιου Σύρου που σύμφωνα με τον κ. Σοφιανόπουλο φέρονται κατά του Συλλόγου. Όπως εξήγησε, αφού το δημοσιεύσαμε δεν κάνει καμία απολύτως δήλωση. 

Πέραν αυτού ο κ. Σοφιανόπουλος, όπως μαθαίνουμε, στέλνει e-mail και σε μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου με το οποίο τα καλεί να "μην ξανασχολιάσουν τίποτε στο THEBEST".

Ευτυχώς που δεν είμαστε έντυπο Μέσο Ενημέρωσης γιατί με αυτές τις αντιλήψεις ο κ. Σοφιανόπουλος ειναι πολύ πιθανόν να καλούσε τα μέλη του Συλλόγου να ρίξουν το έντυπο στην πυρά. Όπως έκαναν στον Μεσαίωνα, αλλά και σε άλλες εξίσου μαύρες εποχές...

ΥΓ. Όπως αντιλαμβάνεστε το "έγκλημα" του thebest.gr ήταν ότι δημοσίευσε στη στήλη ΑΠΟΨΕΙΣ ένα ενυπόγραφο άρθρο που έστειλαν δύο Φαρμακοποιοί, όπως κάνουν καθημερινά δεκάδες αναγνώστες για άλλα θέματα. Θα έπρεπε λοιπόν να ρωτήσουμε τον κ. πρόεδρο αν τού αρέσει το άρθρο και αν δεν τού αρέσει να το ρίξουμε στην πυρά. Τι να πει κανείς... 

Το επίμαχο άρθρο που δεν άρεσε στον κ. πρόεδρο είναι το παρακάτω, που όπως θα διαπιστώσετε δεν φέρει μόνον τις υπογραφές αλλά ακόμα και τις φωτογραφίες των συντακτών του. Είναι το άρθρο που ήθελε να λογοκρίνουμε!!! 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις