Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργατικό Κέντρο Αιγίου: Να γίνει έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατο του Κώστα Θεοδούλη

Εργατικό Κέντρο Αιγίου: Να γίνει έρευνα ...

Παρέμβαση μετά το εργατικό δυστύχημα της Πέμπτης

Στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου αναφέρεται:

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος, ο 36χρονος Κώστας Θεοδούλης από το Διακοπτό του Δ. Αιγιαλείας, προστέθηκε στη μακρά λίστα των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων.

Ο Συνάδελφος, το μεσημέρι της Πέμπτης 20-02-2020 άφησε την τελευταία του πνοή, σε εργοτάξιο στην περιοχή του Λαμπιρίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παγιδεύτηκε μέσα σε σιλό με άμμο, σε λατομείο.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι τα μέτρα προστασίας στους χώρους εργασίας, είναι ελλιπή. Οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή και πληρώνουν το τίμημα της εργασίας, με τη ζωή τους.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου, έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη την αναγκαιότητα της ύπαρξης μέτρων υγιεινής & ασφάλειας στους χώρους εργασίας και την επιτακτική ανάγκη αυστηροποίησης των ελέγχων.

Ζητάμε να διεξαχθεί έρευνα, για τα ακριβή αίτια του τραγικού θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες, στους υπεύθυνους.

Η Δ/ση του Ε.Κ.Αιγίου, εκφράζει τη βαθειά της θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του άτυχου νέου, που με τόσο τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις