Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι άλλο έχει κλέψει ο 32χρονος, εκτός από το πορτοφόλι με τα 8.700 ευρώ

Πάτρα: Τι άλλο έχει κλέψει ο 32χρονος, ε...

Συνελήφθη

Τέσσερις κλοπές με φερόμενο ως  δράστη τον 32χρονο αλλοδαπό που έκλεψε από αυτοκίνητο γυναίκας το πορτοφόλι της με 8.700 ευρώ, εξιχνίασε η αστυνομία. Όπως έγραψε νωρίτερα το thebest.gr o άνδρας αφαίρεσ το πορτοφόλι, αλλά έγινε αντιληπτός και η αστυνομία τον εντόπισε σπίτι του, με τον πατέρα του συλληφθέντα να  παραδίδει στην αστυνομία, το ποσό που είχε κλέψει ο γιος του.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο ημεδαπής και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (8.700) ευρώ.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την παθούσα, η οποία ενημέρωσε τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Στη συνέχεια ο πατέρας του δράστη, παρέδωσε στους αστυνομικούς το μεγαλύτερο μέρος των κλεμμένων χρημάτων και πιο συγκεκριμένα (8.430) ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης από την 18/1/2020 έως και την 25/01/2020 διέπραξε τις εξής κλοπές:

• Την 18/01/2020 αφαίρεσε από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο ένα τσαντάκι, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, αντικείμενα και το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ,
• Την 21/01/2020 μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και
• Την 25/01/2020 αφαίρεσε σταθμευμένη μοτοσικλέτα ημεδαπού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις