Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Εικαστικές & καρναβαλικές δράσεις για λιλιπούτειους Πατρινούς από το Σύλλογο Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής αγωγής

Εικαστικές & καρναβαλικές δράσεις γι...

Ο Σύλλογος που έκοψε & την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, θα πάρει μέρος και στο Καρναβάλι των Μικρών

Πολλές εικαστικές δράσεις και όχι μόνο θα πραγματοποιηθούν  το επόμενο διάστημα από τον Σύλλογο Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής Δυτικής Ελλάδας - "Σ.Ι.Κ.Ε.Π.Α.".

Μάλιστα στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικη πίτας που έκοψε ο Σύλλογος, το περασμένο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, αποφασίστηκε και η συμμετοχή στο «Καρναβάλι των Μικρών».

Ο Σύλλογος αποτελείται από 40 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς- Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία σε Πάτρα, Αίγιο, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αμαλιάδα, Πύργο και Κεφαλονιά & αποφάσισε τη συμμετοχή τουστο "Καρναβάλι των Μικρών" τόσο στην Παρέλαση της Κυριακής 23/2/2020 όσο και σε άλλες δράσεις.

Άλλωστε, 24 χρόνια τώρα, τα μέλη του συγκεκριμένου συλλόγου παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας, αγωγής και εκπαίδευσης στους χώρους τους που φιλοξενούν καθημερινά περισσότερα από 3.500 παιδιά ηλικίας 4 μηνών έως και 6 ετών, ενώ απασχολούνται συνολικά περισσότεροι από 440 εργαζόμενοι πολλών ειδικοτήτων. 

Μέχρι σήμερα έχουν προσφέρει, σε συνεργασία με δήμους, εταιρίες και άλλους φορείς, δράσεις, σεμινάρια και ημερίδες με άξονα πάντα το Παιδί Προσχολικής ηλικίας. 

Οι δράσεις του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα θα έχουν χρώμα και καρναβαλική διάθεση!

«Θα σε φοβίσω Πόλεμε»  είναι το μήνυμα της Εικαστικής δράσης του Συλλόγου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στην Κεντρική Καρναβαλούπολη, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

« Παιδιά, σας περιμένουμε, να ζωγραφίσουμε για το Καρναβάλι και την Ειρήνη που ...θα διώξει μακριά τον Πόλεμο με τη χαρά, τη γιορτή και το χρώμα!!!» είναι το μήνυμα του Συλλόγου!

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί μια απογευματινή παρέλαση με παιδιά προσχολικής ηλικίας και πολύ πολύ ...ΦΑΣΑΡΙΑ...  με παιχνίδι και χορό, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σημείο συνάντησης των ομάδων με συμμετοχές παιδιά προσχολικής ηλικίας θα είναι η Ρήγα Φεραίου και Κανάρη.

Τέλος συνέχεια των δράσεων του συλλόγου θα είναι το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ, που θα γίνει στην Achaia Clauss, τον Μάιο, με δράσεις, θεατρικά, εικαστικά, μαγειρικά παιχνίδια, συγγραφείς, παραμύθια, παραστάσεις και άλλα πολλά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture