Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξέχασαν τον Λουκ Πέρι από το «In Memoriam», στα βραβεία Όσκαρ

Ξέχασαν τον Λουκ Πέρι από το «In Memoria...

Έλειπε από το βίντεο με τους ανθρώπους του κινηματογράφου που έφυγαν από τη ζωή

Μία από τις σημαντικές στιγμές της φετινής απονομής των βραβείων Όσκαρ ήταν εκείνη που η Μπίλι Άιλις ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το «Yesterday» των Beatles.

Στη γιγαντοοθόνη έπαιζε το καθιερωμένο βίντεο «In Memoriam», με τους ανθρώπους  του κινηματογράφου που έφυγαν από τη ζωή μέσα στη χρονιά. Κι ενώ οι υπεύθυνοι για το βίντεο είχαν φροντίσει να συμπεριλάβουν απώλειες της τελευταίας στιγμής όπως εκείνη του Κερκ Ντάγκλας, του μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιαντ (που είχε κερδίσει Όσκαρ για την ταινία animation μικρού μήκους «Dear Basketball») ή τον Τέρι Τζόουνς των Monty Python, είχαν αφήσει εκτός τον ηθοποιό Λουκ Πέρι.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 4 Μαρτίου 2019, λίγες μέρες μετά την περσινή απονομή των Όσκαρ, και έπαιζε σε ένα από τα φιλμ που διεκδικούσαν φέτος το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, το «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο. Γι' αυτό και ο αποκλεισμός του από το βίντεο σχολιάστηκε αρνητικά από τους φαν του ηθοποιού και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε ότι στην αντίστοιχη «In Memoriam» συλλογή φωτογραφιών στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας ο Πέρι υπάρχει, μαζί με άλλους 162 αποβιώσαντες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight