Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κρατά γερά ο Σεφερλής και το "Χαλβάη 5-0" - Άφησε δεύτερες τις αξιόλογες "Μικρές Κυρίες"

Κρατά γερά ο Σεφερλής και το "Χαλβά...

Μέτρια κινήθηκε η νέα ταινία της DC Comics "Αρπακτικά Πτηνά" με την Μάργκοτ Ρόμπι

Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής αποδεικνύει την «αντοχή» του και το πόσο πιστό και μεγάλο κοινό έχει καθώς παρά τις χλιαρές έως και σε μερικές περιπτώσεις κακές κριτικές που πήρε η ταινία όπου ο ίδιος έχει γράψει το σενάριο και πρωταγωνιστεί, η «Χαλβάη 5-0» ήρθε και πάλι 1η στον πίνακα του τοπ-10 του εγχώριου box office, το περασμένο Οσκαρικό 4ήμερο, 6 - 9 Φεβρουαρίου 2020. Η «Χαλβάη 5-0» σε σκηνοθεσία Μάνου Καμπίτη, σε 107 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε περισσότερα από 43.120 εισιτήρια και σε 2 σχεδόν εβδομάδες κοντεύει τα 160.000 εισιτήρια (για την ακρίβεια είναι στα 158.186) και έως το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται να πιάσει τα 200.000.

Η ταινία να σημειωθεί πως ήταν η 1η επιλογή και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare όπου συνεχίζεται.

H πρεμιέρα αυτής της εβδομάδας, οι Οσκαρικές και άκρως συγκινητικές «Μικρές Κυρίες» σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουικ που κέρδισαν το Όσκαρ καλύτερων κοστουμιών (η ταινία είχε συνολικά 6 υποψηφιότητες), τα πήγε καλούτσικα κόβοντας σε 60 αίθουσες πανελλαδικά, 22.124 εισιτήρια (στην Πάτρα προβάλλεται στη Βέσο Μάρε και στη 2η αίθουσα του Πάνθεον).

Η ταινία «Αρπακτικά Πτηνά και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν» που επίσης έκανε πρεμιέρα στις 6/2, έκοψε σε 97 αίθουσες πανελλαδικά, 13.390 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του flix.gr, ένα νούμερο μάλλον μέτριο έως χαμηλό. Όπως σχολίασε το flix.gr, το υπερηρωικό φιλμ της DC με την Μάργκοτ Ρόμπι έκοψε σχεδόν το 1/5 των 61.555 εισιτηρίων που είχε κάνει στο άνοιγμά της στα τέλη Αυγούστου του 2016 η «Ομάδα Αυτοκτονίας», η πρώτη φιλμική περιπέτεια της Suicide Squad όπου εμφανιζόταν η Χάρλεϊ Κουίν, πριν σταματήσει στα συνολικά 207.982.

Το «1917» του Σαμ Μέντες τέλος που κέρδισε 3 Όσκαρ, κοντεύει σε 5 εβδομάδες τα 230.000.

Όσο για την «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή, στην 8η της εβδομάδα βρίσκεται στα 632.714 εισιτήρια πανελλαδικά (πρόσθεσε άλλα περίπου 11.500 το περασμένο 4ήμερο) και όπως μας είπαν από τα Odeon Veso Mare, όπου το άκρως συγκινητικό φιλμ συνεχίζεται στην αίθουσα 8, η αίθουσα που δεν είναι μεγάλης χωρητικότητας γεμίζει ασφυκτικά μέχρι μπροστά!

Συνεχίζεται και το νέο crime περιπετειώδες φιλμ του cool Γκάι Ρίτσι «The Gentlemen», και σε 2 εβδομάδες έχει ανέβει συνολικά στα περίπου 34.000 πανελλαδικά (στην Πάτρα παίζεται στα Odeon Veso Mare). Την παράσταση από το σπουδαίο τιμ ηθοποιών κλέβουν οι Τσάρλι Χάναμ και Κόλιν Φάρελ.

Να μην παραλείψουμε πως ο ατμοσφαιρικός «Φάρος» με τον Ρόμπερτ Πάτινσον που είχε υποψηφιότητα για Όσκαρ φωτογραφίας και θα έρθει από αυτήν την Πέμπτη 13/2 στην Πάτρα στο Πάνθεον, σε 2 εβδομάδες ξεπέρασε τα 10.500 εισιτήρια, ενώ το «Τζότζο» που τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, έχει φτάσει σε περίπου 3 εβδομάδες κοντά στα 30.000 εισιτήρια (για την ακρίβεια 28.104). Στην Πάτρα μπορείτε να το δείτε στα Odeon Veso Mare.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture