Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το νέο hot όνομα στο μόντελιγκ διεθνώς είναι ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος και είναι από το Αγρίνιο!

Το νέο hot όνομα στο μόντελιγκ διεθνώς ε...

Αυτή είναι η ζωή του

Ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα στο χώρο του μόντελινγκ θεωρείται πλέον ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 12 Σεπτεμβρίου 1990 και ολοκληρώνοντας την τρίτη δεκαετία της ζωής του έχει καταφέρει σημαντικές συνεργασίες.

Συνεργάστηκε με διεθνή brands, σημαντικά περιοδικά αλλά και διακεκριμένους φωτογράφους. Ο Μπρους Βέμπερ, ο Μίλαν Βουκμίροβιτς, ο Ρικ Ντέ, αλλά και οι Έλληνες Δημήτρης Σκουλός, Χάρης Φαρσαράκης και Ερρίκος Ανδρέου, είναι κάποιοι από αυτούς.

Έζησε εκεί μέχρι και το 2014. Καθώς οι γονείς του χώρισαν και η μητέρα του εργαζόταν πολλές ώρες, έμενε κατά βάση με τη γιαγιά και τον παππού του.

Στο περιοδικό Gala μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του στον χώρο του μόντελινγκ.

Μπορεί να μεγάλωσε με αυστηρές αρχές όμως όπως λέει» αποτελούσε πάντα πονοκέφαλο για την οικογένεια του.

Το μόντελινγκ μπήκε στη ζωή του απρόσμενα. Ενώ είχε αποφάσισε να γίνει γυμναστής, καθώς περπατούσε στην Αθήνα, τον σταμάτησε ο μάνατζερ μοντέλων Γιώργος Kουτσούλιας και τον ρώτησε αν θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε μία φωτογράφηση.

Βρήκε την ιδέα εκπληκτική.

Αναγνώρισα την ευκαιρία και την άρπαξα αμέσως χωρίς αρχικά να έχω μεγάλες προσδοκίες και φιλοδοξίες

«Σήμερα μπορώ να πω ότι εκτός από ταλέντο και πολλή δουλειά, είναι θέμα timing και τύχης» λέει και συνεχίζει: «Αναγνώρισα την ευκαιρία και την άρπαξα αμέσως χωρίς αρχικά να έχω μεγάλες προσδοκίες και φιλοδοξίες. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε η συνεργασία μου με το διακεκριμένο πρακτορείο VN Models. Με το σωστό management από τις bookers και σκληρή δουλειά ξεκίνησαν οι διεθνείς πτήσεις μου»

Στην πορεία, ακολούθησαν συνεργασίες με μεγάλα πρακτορεία σε Ευρώπη και Αμερική.

Πόλεις με ιστορία στον χώρο της μόδας, όπως το Παρίσι, το Μιλάνο, το Λονδίνο και η νέα Υόρκη, τον δέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Μπήκαν στη ζωή του τα ταξίδια και το ένα συμβόλαιο διαδεχόταν το άλλο.

Έχει κάνει ενδιαφέρουσες συνεργασίες με e-shops, όπως το ASOS και Zalando, αλλά και brands σαν τη puma και τη Stone island.

Δεν έλειψαν και τα εξώφυλλα σε σημαντικά διεθνή περιοδικά όπως το «GQ», «Esquire», «Client», «Fashion for men» και πολλά πολλά άλλα.

Η γνωριμία και η φωτογράφηση με τον Μπρους Βέμπερ

«Γνώρισα τον Μπρους Βέμπερ πριν από περίπου δύο χρόνια, στη Νέα Υόρκη. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα ότι ζήτησε να με γνωρίσει, με τη σκέψη αν με εντάξει σε κάποια δουλειά του, μελλοντικά, όπως και έγινε.

Η φωτογράφηση για το ιταλικό περιοδικό icon έγινε στο Μαϊάμι. Μάλιστα σε κάποιες από τις λήψεις πόζαρα με τα σκυλιά του, οκτώ απίθανα γκόλντεν ριτρίβερ, τα οποία ζουν μαζί του σε μία υπέροχη έπαυλη με θέα τον Ατλαντικό.   

Ήταν πολύ θερμός και ευγενικός με όλα τα μοντέλα. Όταν κάποια στιγμή πιάσαμε κουβέντα δήλωσε φιλέλληνας και με ρωτούσε με ενδιαφέρον για τη ζωή στην Ελλάδα.

Μου εκμυστηρεύτηκε μάλιστα την επιθυμία του να επισκεφθεί κάποτε την Αθήνα και φυσικά και φυσικά κάποια από τα νησιά μας» αναφέρει.

Το Fashion week στο Μιλάνο

To breakthrough γι΄αυτόν έγινε μετά την πρόταση του διεθνούς fashion Week του Μιλάνου.

Οι φωτογραφίες του Έλληνα στη πασαρέλα με τα πανάκριβα ροκ μπουφάν και τις εκκεντρικές μπότες του Πλέιν κατέκλυσαν τις σελίδες των εγκυρότερων περιοδικών μόδας.

Η συνεργασία τους πήγε τόσο καλά ώστε προέκυψε και συνέχεια.

Λίγους μήνες αργότερα, ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος πήγε στις Κάννες προκειμένου να φωτογραφηθεί για την καμπάνια και του αρώματος του οίκου Philipp Plein.

"Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Πλέιν, έναν πραγματικό παράδεισο. Το στυλ, η θέα και η πολυτέλεια του, είναι μοναδικά. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος σε μία τέτοια δουλειά» καταλήγει.

· Το άρωμα θα λανσαριστεί διεθνώς την άνοιξη του 2020.

Η Καισαριανή που αγαπάει

«Είμαι ένας κλασικός εργένης» λέει.

«Ζω μόνος μου με καλύτερη συντροφιά, τον Μπούμπη, έναν αξιολάτρευτο κανίς γκριφόν».

Του αρέσει η γυμναστική και βόλτες με ποδήλατο, ενώ απολαμβάνει να περπατά στα δρομάκια του κέντρου παρέα με τον σκύλο του.

Ο ελεύθερος χρόνος του είναι ελάχιστος και συνήθως χαλαρώνει πηγαίνοντας σινεμά, βλέποντας σειρές στο Netflix ή βγαίνοντας για φαγητό.

«Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά το άγχος της ζυγαριάς ισχύει και για τους άνδρες στον χώρο μας, όμως τα γλυκά, είναι η μεγάλη μου αδυναμία» παραδέχεται.

Η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του

«Ήταν η άφιξή του στο Λος Άντζελες. Το πρώτο μου βράδυ εκεί, που σημειωτέων ήταν και τα γενέθλια μου, έσπασα το πόδι ου πέφτοντας από τις σκάλες.

Το γεγονός αυτό με ανάγκασε να μείνω εκτός αγοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και αν φανταστείς ότι ήταν μία περίοδος όπου και δουλειές υπήρχαν και προτάσεις είχα προκειμένου να πρωταγωνιστήσω σε καμπάνιες και editorials μόδας. Όλο αυτό επηρέασε πολύ την ψυχολογία μου. Ωστόσο, με τον καιρό το φιλοσόφησα και κατέληξα ότι όλα τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο. Ίσως ήταν μία ευκαιρία για να ξεκουραστώ, να βρεθώ με τον εαυτό μου και να ανασυντάξω τις δυνάμεις μου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight