Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας συμμετέχει στην εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας συμμετέχει στην εθελοντ...

Την Τρίτη 4/2 θα γίνει ενημερωτική συνάντηση του Διευθυντή, των καθηγητών και σπουδαστών της δραματικής σχολής του θεάτρου για την συμμετοχή τους στην δράση

Με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, όπως ήδη είναι γνωστό, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, αιμοδοσία στη μνήμη του εκλιπόντος συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου στις 3, 4, 5 και 8 Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΠΠΝΠ.

Επίσης για τον ίδιο λόγο, από τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»  τη  Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών - Περιχώρων και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.

Η πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων και του Πολιτιστικού Οργανισμού για συλλογή αίματος γίνεται στο πλαίσιο και της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως στις 29 Δεκεμβρίου 2019, αμέσως με το άγγελμα της απώλειας του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη.

Ο ίδιος ο Θάνος Μικρούτσικος στην τελευταία του ανάρτηση, λίγο πριν το θάνατό του, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο και υποβαλλόταν σε μεταγγίσεις αίματος ανέφερε: «Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο, χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουνα, αντί για δώρο φέτος, να δώσετε αίμα για κάποιον που έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες».

O Θάνος Μικρούτσικος, μέσα από αυτή την ανάρτηση, αναφέρεται στην καθημερινή αγωνία και στη δοκιμασία χιλιάδων συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή αναζητώντας την ελπίδα…

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας όπως αναφέρει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του θεάτρου, Πέτρος Βάης συμμετέχει στην προσπάθεια, και καλεί τους υπαλλήλους του και τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες να προσφέρουν στην ελπίδα ζωής. Μάλιστα προγραμματίζει την πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης με τον Διευθυντή, καθηγητές και τους σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, για τη συμμετοχή τους στη δράση αυτή, του Δήμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις