Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Ρωμανός, ένας Πατρινός τραγουδιστής με ζωηρό ταμπεραμέντο

Νίκος Ρωμανός, ένας Πατρινός τραγουδιστή...

Κυκλοφόρησε νέο κομμάτι με τίτλο "Ρώτησα την αμμουδιά" ενώ το βίντεο κλιπ είναι εξωτικό και καλογυρισμένο

Ο Πατρινός τραγουδιστής Νίκος Ρωμανός κυκλοφόρησε εδώ και λίγο καιρό ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο «Ρώτησα την αμμουδιά» και το σχετικό βίντεο κλιπ είναι αρκούντως ανατολίτικο και εξωτικό με πλάνα από έρημο και σεΐχηδες.  Ο Νίκος Ρωμανός μίλησε στο νέο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού YOU (29/1/2020) και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως… τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι στο παρελθόν!

Η ζωή του είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα και... τυφώνες, όπως ακριβώς ήταν και ο τίτλος του πρώτου του τραγουδιού σε στίχους της Εύης Δρούτσα. Ο Πατρινός Νίκος Ρωμανός με το ζωηρό ταμπεραμέντο λόγω καταγωγής, είναι ένας γνήσιος διασκεδαστής που κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό με τη λαϊκή φωνή του, κάποιοι μάλιστα στην αρχή τον αποκάλεσαν «φαινόμενο» - όχι τυχαία, φυσικά, όπως γράφει στο άρθρο της η Τζώρτζια Συρίχα.

Ο κόσμος τον γνώρισε & τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του «Τώρα πονάνε 3 καρδιές», «Δίκοπο μαχαίρι», «Όταν είμαστε αγκαλιά», «Λάθος», «Τυφώνες»! Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος, ο Νίκος Ρωμανός είναι ωραίο τυπάκι, έχει χιούμορ και μπόλικη τρέλα, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης τρόλαρε ακόμα και τον εαυτό του... Στο ερώτημα γιατί εξαφανίστηκε για σχεδόν 17 ολόκληρα χρόνια, ο ίδιος απήντησε: «Να την πάλι αυτή η ερώτηση! Με είχαν απαγάγει εξωγήινοι και με μετάλλαξαν... Προς Θεού! Υπάρχω και υπηρετώ το τραγούδι 22 σερί χρόνια. Ίσως εννοείτε τη δισκογραφική μου απουσία, όμως για ποια δισκογραφία μιλάμε αφού το 2001 άρχισε η αμερικανιά των τραγουδιστών της πρίζας των talent shows; Ευλογημένα έκανα το αγροτικό μου και είναι η προίκα μου από αναμνήσεις και συναισθήματα. Με την υγειά μου και χωρίς να τεμπελιάσω διένυσα αποστάσεις και χιλιόμετρα, δούλευα και συνεχίζω -δόξα τον Θεό-, δεν έχω άχτι και κατάλοιπα από αυτόν τον χώρο της υπερβολής».

Τη σκηνοθεσία στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού «Ρώτησα την αμμουδιά» έχει κάνει ο Σταύρος Νταής.

videoclip σενάριο : Νίκος Ρωμανός

Μουσική: Αλέξης Γαλάνης-Αλεξάνδρου

Στίχοι: Νικος Ρωμανός, Βάσω Μαυκεφαλου

Παραγωγή-Ενορχήστρωση: Πάρης Κάλπος

Mix Mastering: Πάρης Κάλπος

Ενορχήστρωση piano version : Στράτος Βασιλάκης

make-up artist: Μαρία Τσαβδαρίδου.

Πάντως ήδη ο Νίκος Ρωμανός φέρει τον τίτλο «φαινόμενο» & στο ερώτημα πώς προέκυψε αυτό, απήντησε στο You Weekly, απ’ όπου και η φωτ.

«Τους τίτλους που σου βάζει ο κόσμος τούς δέχεσαι, είναι η γνώμη τους, η αγάπη τους, τι να πω; Ξέρουν ότι εγώ σαν καλλιτέχνης δεν τους υιοθετώ, απλά φοράω ένα ευγενικό χαμόγελο».

Ο Νίκος Ρωμανός ανήκει στο καλλιτεχνικό δυναμικό της Sonar music.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight