Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα ζωή για τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου σε μπαρ! Σπουδές και μικρότερη ποινή

Πάτρα: Νέα ζωή για τον δράστη του αιματη...

Η απόφαση του δικαστηρίου

Σε ποινή κάθειρξης εννέα ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καταδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, ένας 30χρονος για το αιματηρό επεισόδιο που είχε συμβεί τη νύχτα της 26ης Φεβρουαρίου 2012, έξω από γνωστό μπαρ στο Αργάσι Ζακύνθου.

Ο άνδρας είχε έρθει στα χέρια εκείνο το βράδυ με έναν νεαρό, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας και το επεισόδιο λίγο έλειψε να καταλήξει σε φονικό.

Οπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε συνάψει ερωτική σχέση με την πρώην κοπέλα του δράστη και για καιρό είχαν μεταξύ τους διαφορές που δεν κατάφεραν να επιλύσουν, ακόμα και με παρέμβαση τρίτων. Μέχρι που ένα βράδυ του Φεβρουαρίου του 2012, συναντήθηκαν με τις παρέες τους, σε γνωστό μπαρ στο Αργάσι της Ζακύνθου.
Οι δύο τους, ως οξύθυμοι χαρακτήρες, βγήκαν έξω από το μπαρ και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Το θύμα δέχθηκε δύο χτυπήματα στο κρανίο και στο πρόσωπο με σιδερογροθιά, ενώ τράπηκε σε φυγή για να γλυτώσει. Ο αντίζηλός του όμως, τον κυνήγησε, όπλισε ένα πιστόλι που είχε πάνω του και τον πυροβόλησε στην πλάτη.

Η βολίδα τρύπησε τον πνεύμονα του θύματος, βγήκε από την πλευρά του θώρακα και καρφώθηκε στο ύψος του ώμου του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, αλλά τελικά κατάφερε να βγει ζωντανός.
Πρωτόδικα, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, την οποία εκτίει ακόμα και σήμερα στον Κορυδαλλό, όμως, φαίνεται ότι έχει αλλάξει πορεία στη ζωή του, γεγονός που αναγνώρισε το δικαστήριο και χθες μείωσε την ποινή του.

Οπως έγινε γνωστό από τον συνήγορό του, ο δράστης κατάφερε να τελειώσει στη φυλακή το Λύκειο, ενώ πέτυχε στις πανελλαδικές εξετάσεις και σήμερα φοιτά στο τρίτο εξάμηνο στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, παρακολουθώντας μαθήματα με βραχιολάκι.
Ακόμα και το θύμα της επίθεσης, που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, χθες στο δικαστήριο, απέδωσε την εκπυρσοκρότηση του πιστολιού σε ατύχημα πάνω στη συμπλοκή και όχι σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Κατέθετε υπό καθεστώς ψυχικής πίεσης ή έχοντας συγχωρήσει επουλωμένες πληγές από έναν μετανιωμένο δράστη; Κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τη στάση αυτή. Όπως κι αν έχει, το δικαστήριο επέμεινε σθεναρά στην αποκάλυψη κάθε πτυχής αυτής, της παράξενης υπόθεσης, προκειμένου να απονείμει δικαιοσύνη.

Πηγή:Πελοπόννησος-  Σωτήρης Παπανδρέου 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις