Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου εισηγείται «ψηφιοποίηση» των νοσοκομείων της Αχαΐας

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου εισηγείται «ψηφιο...

Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” για αρχή

Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ και τακτικό μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, Χριστίνα Αλεξοπούλου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Χθες, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, συζητήθηκε το ζήτημα της λειτουργίας της “ηλεκτρονικής υγείας”. Οι ηλεκτρονικές ιατρικές υπηρεσίες αποτελούν πραγματική επανάσταση στον χώρο της υγείας, καθώς παρέχονται εξ αποστάσεως, εξυπηρετώντας χιλιάδες ανθρώπους με αδυναμία πρόσβασης στα νοσοκομεία. Παρότι στην Ευρώπη εφαρμόζονται από χρόνια με επιτυχία, στην Ελλάδα παραμένουν στα χαρτιά, με αρνητικά αποτελέσματα για το ΕΣΥ και κυρίως, τη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία των πολιτών.

Η ανακίνηση του θέματος από τους Υπουργούς Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έρχεται σε συνέχεια της δέσμευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη για μετάβαση της Ελλάδας στην ψηφιακή εποχή, με πολλαπλά οφέλη για όλους. Η ίδια, εισηγήθηκε στην Επιτροπή την πιλοτική εφαρμογή του συστήματος “ηλεκτρονική υγεία” στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” για αρχή, με στόχο πάντα τη βελτίωση των υπηρεσιών του, προς όλους όσοι το έχουν ανάγκη.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις