Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Η Γιώτα Νέγκα στις 7 Φεβρουαρίου στο Royal

Η Γιώτα Νέγκα στις 7 Φεβρουαρίου στο Royal

Μία από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές

Η Γιώτα Νέγκα είναι μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. “Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις” ο τίτλος των μουσικών παραστάσεων της Γιώτας, που κάνει στάση στην Πάτρα και το Royal την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020.

Με καινούργια τραγούδια στη φαρέτρα της, σε αυτό τον κύκλο live, η Γιώτα, μας παρουσιάζει με τις επιλογές της, την ιστορία του πως έφτασε ως εδώ, τι πραγματικά ονειρευόταν όταν ξεκίνησε να τραγουδά και ποσά από αυτά υλοποιήθηκαν.
«Ξεκίνησα να αγαπώ και να μελετώ τα λαϊκά τραγούδια που άκουγα από μικρή . Ονειρευόμουν να τα τραγουδώ. Τα κατάφερα. Ονειρευόμουν να μου χαρίσουν οι δημιουργοί τα δικά μου τραγούδια. Τα κατάφερα. Όλα ξεκίνησαν όταν συνάντησα τον Π. Καλαντζόπουλο , το μουσικό ταξίδι συνεχίστηκε με τον Β.Κορακάκη, τον Κ. Λειβαδά και τον Θ. Γκόνη, τον Θ. Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου και μέσα από πολλές συνεργασίες με σπουδαίους κι αγαπημένους ανθρώπους του τραγουδιού έρχομαι σήμερα να πω με βεβαιότητα ότι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ, λόγια και μελωδίες του νέου δίσκου που μου χάρισαν ο Ν. Μωραΐτης και ο Ν. Μερτζάνος».

Σ’ αυτόν λοιπόν τον κύκλο παραστάσεων θ’ ακούσουμε και θα σιγοτραγουδήσουμε τραγούδια που πρώτο-ακούσαμε και αγαπήσαμε από την Γιώτα, Με τα μάτια κλειστά, Δίκιο, Έχω άνθρωπο, Δε με κρατάει ότι θυμάμαι, τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά της όπως το Βρες μου έναν άλλον, Διάρκεια μιας ζωής, Πανοπλία, αλλά και παλιά λαϊκά τραγούδια που ξανά αγαπήσαμε μέσα από την μοναδική ερμηνεία της. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ!

Στο να τα καταφέρει, στο μουσικό ταξίδι που ξεκινά η Γιώτα, σημαντικό ρόλο παίζουν οι συνεργάτες- συνεπιβάτες της:
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ: ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΛΑΟΥΤΟ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΙΘΑΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ: ΜΠΑΣΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΥΜΠΑΝΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: ΠΙΑΝΟ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: ΗΧΟΛΗΨΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: STRAY MUSIC

Info:
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, 22:00
Royal Theater, Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα


Προπώληση: 12 ευρώ
και περιορισμένος αριθμός για φοιτητές και άνεργους στα 10 ευρώ σε: Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου, Discover Bookstore, Φάρος Εν Πάτραις και Queen cafe-bistrot


Στην είσοδο: 15 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2611810524
www.royaltheater.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life