Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 6 Φεβρουαρίου στις Ελληνικές αίθουσες το δραματικό φιλμ του Κέισι Άφλεκ "Light of my Life"

Στις 6 Φεβρουαρίου στις Ελληνικές αίθουσ...

Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο ίδιος - Ενδεχομένως να το δούμε και στην Πάτρα

Mία ιδιαίτερη ταινία, το δραματικό φιλμ «Light of my Life» σε σκηνοθεσία του 44χρονου τιμημένου με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, ηθοποιού Κέισι Άφλεκ, θα βγει στις 6 Φεβρουαρίου 2020 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ και πιθανόν να την δούμε και στην Πάτρα.

Παίζουν οι: Anna Pniowsky, Casey Affleck, Tom Bower και η Elisabeth Moss.

Σενάριο - σκηνοθεσία: Casey Affleck

Διάρκεια: 119 λεπτά.

Σύνοψη:

Το ταξίδι ενός πατέρα και του παιδιού του στα περίχωρα της κοινωνίας ύστερα από μία πανδημία που εξαφάνισε τον μισό πληθυσμό της Γης. Καθώς ο πατέρας παλεύει να προστατέψει το παιδί του, ο δεσμός τους – και η ίδια η ανθρωπότητα- δοκιμάζονται.

Το συγκεκριμένο φιλμ είχε κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου στις 8 Φεβρουαρίου του 2019 και είχε λάβει καλές κριτικές. Βγήκε στις Αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες σε περιορισμένη διανομή τον περασμένο Αύγουστο.

O Casey Affleck, μικρότερος αδελφός του σταρ Μπεν Άφλεκ, για το ρόλο του στο «Manchester by the Sea» του Κένεθ Λόνεργκαν που είχε παιχθεί αρχικά στο Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα, το 2016, κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα, το βραβείο BAFTA και κατόπιν το Όσκαρ στην απονομή του 2017. Ο Casey Affleck συμπρωταγωνίστησε το 2018 με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ερμηνεύοντας τον αστυνομικό ντετέκτιβ στο όμορφο φιλμ του Ντέιβιντ Λόουερι «Ο Κύριος και το Όπλο» που είχε θερμή υποδοχή από τους κριτικούς και το κοινό.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture