Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ένας (ακόμα) συνταξιούχος ανέλαβε Διοικητής Νοσοκομείου στον Πύργο

Ένας (ακόμα) συνταξιούχος ανέλαβε Διοικη...

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας

Ο 80χρονος Κωνσταντίνος Πατέρας που προορίζονταν για Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας και παραιτήθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε, δεν είναι η μοναδική περίπτωση συνταξιούχου που είχε επιλεγεί για να στελεχώσει το Κράτος και δη στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας. Έχουμε και στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας μια παρόμοια περίπτωση. Την εβδομάδα που πέρασε ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας ο κ. Χρήστος Χριστόπουλος πρώην Διευθυντής της ΜΕΘ Πύργου. Και είναι πρώην καθώς είχε συνταξιοδοτηθεί πριν 3 χρόνια περίπου. Η κυβέρνηση τον επιστράτευσε για να αναλάβει τη θέση του Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, καθώς, προφανώς, δεν βρήκε κάποιον νεότερο άνθρωπο με σπουδές και ικανότητες για τη θέση αυτή.

Την ακριβή ηλικία του δεν την γνωρίζουμε, ωστόσο είναι συνταξιούχος από το 2017.

Μετά από απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στις 17 Ιανουαρίου από τον προκάτοχό του κ. Κώστα Διαμαντόπουλο.

Όπως αναφέρει το ilialive «ο κ. Χριστόπουλος υπήρξε φειδωλός στις πρώτες δηλώσεις του, γνωρίζοντας πως το έργο του στον τομέα της υγείας στην Ηλεία μόνο εύκολο δεν είναι. “Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μπορούμε να έχουμε μία άποψη για την κατάσταση που υπάρχει στο ΓΝ Ηλείας. Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο” ήταν το πρώτο σχόλιο του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις