Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο στον Πύργο – Μπούκαραν στην κρεβατοκάμαρα του και του πήραν 5.000 ευρώ

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο στον Πύργο –...

Συνελήφθησαν οι ληστές ηλικιωμένου στην Ηλεία

Συνελήφθησαν, σήμερα, το πρωί σε χωριό της Ηλείας, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί και πιο συγκεκριμένα, ένας 42χρονος άνδρας και μιας 26χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διάπραξη ληστείας και κλοπής.

Σημειώνεται ότι, μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης, η οποία είναι αποτέλεσμα  μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας σε βάρος των δύο δραστών.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες, με ακόμα έναν άγνωστο συνεργό τους, την 07/12/2019 αργά το βράδυ, σε χωριό της Ηλείας, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο του και αφού τον ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από κομοδίνο, το χρηματικό ποσό των (5.000) ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, ενώ προηγουμένως έκοψαν με μαχαίρι το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ενεργώντας έρευνες και αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο δραστών, τους οποίους εντόπισαν σήμερα το πρωί και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην οικία των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει από άλλη οικία, στην ίδια περιοχή, τα οποία αποδόθηκαν στην κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις